Početna » Sara Jo i Mahrina po prvi put delile binu na tajnoj žurci i priredile nastup za pamćenje

Sara Jo i Mahrina po prvi put delile binu na tajnoj žurci i priredile nastup za pamćenje

od strane bukovac

Mlade zvezde oduševile publiku neobičnim stajlingom

Nakon dužeg vremena, publika u Beogradu konačno je dobila priliku da uživa u pesmama naših najpopularnijih mladih pop pevačica za kojima je masa poludela. Talentovane izvođačice Sara Jo i Nadia, ali i popularna pevačica i tiktokerka Mahrina nastupale su na ekskluzivnoj žurci na tajnoj lokaciji i svojim fanovima priredile atmosferu za pamćenje. Mlada zvezda Mahrina, koja je slavu stekla i humorističkim sadržajem na Tik Toku, prva je izašla na binu i otpevala svoje najpopularnije pesme koje broje milionske preglede, a najviše ovacija pokupila je nakon izvođenja pesme Lololo. Nakon Mahrine, scenu je osvojila Nađa Terzić, publici poznatija kao Nadia, koja je ove godine nastupala na „Pesmi za Evroviziju“ sa numerom „Devojka tvog dečka“. Nadia je svojim sjajnim pevačkim i plesačkim umećem zapalila masu na podijumu, a čini se da će mlada zvezda u usponu tek osvajati prva mesta u trendingu.

“Uvek rado nastupam u Beogradu, a koncept zurke koju je organizovao adidas mi se odmah dopao pa sam se vrlo rado odazvala pozivu. Volim kada sam u mogućnosti da uradim nešto novo ili drugačije, a na sinoćnjem partiju sam imala mogućnost da se, pored bine, nađem i u publici. Drago mi je što sam imala priliku da se družim sa mojim vršnjacima, ali i delim nastup sa predivnim koleginicama Sarom Jo i Nadiom” rekla je Mahrina.

Publika je uz ovacije i vrisak uživala i u pesmama jedne od naših najvećih pop zvezda Sare Jo, koja je svojim spektakularnim performansom očarala publiku, a gosti su se posebno iznenadili u trenutku kada je Sara sišla sa bine i ušetala u masu koja je zajedno sa pevačicom zapevala najveće svetske hitove. Fanove je posebno oduševio Sarin stajling koji je ovog puta bio u sportskom fazonu, u interesantnoj kombinaciji boja.

banner

„Obožavam nastupe u Beogradu, podrška koju dobijam od naše publike me svaki put iznova obori s nogu. Uživala sam u sjajnoj atmosferi koju su napravile mlade koleginice Mahrina i Nadia, ali i u upoznavanju i druženju sa ljudima koji su došli na nastup. Ta energija koju sam osetila kada sam ušetala u masu je neprocenjiva. Posebnu zahvalnost dugujem mom dugogodišnjem partneru i organizatoru žurke, brendu adidas, jer se baš u njihovim sportskim kombinacijama osećam najbolje i najslobodnije“, otkrila je Sara.

Spektakularna žurka je održana na tajnoj lokaciji u organizaciji brenda adidas, povodom predstavljanja nove kampanje Club Originals, a bila je namenjena novim generacijama koje tek treba da ostave svoj pečat u društvu. U ulozi glavnih zvezda nove kampanje našli su se modeli patika Gazelle, Rivalry i Superstar, a gosti su pored brojnih zanimljivih aktivacija i druženja sa popularnim mladim izvođačima, imali priliku da osvoje patike u specijalnoj adidas x BUZZ zoni.

Autor fotografija: Nemanja Knežević

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti