Početna » Anime night u Cineplexx Niš bioskopu uz film ‘Suzume’

Anime night u Cineplexx Niš bioskopu uz film ‘Suzume’

od strane bukovac

Anime night održaće se u Cineplexx Niš bioskopu u četvrtak, 25. maja od 19 časova. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Anime govori o tinejdžerki Suzume koja slučajno otvori neobična vrata koja se nalaze u zaboravljenom parku blizu svog grada Kiušua.

Ubrzo nakon toga, Suzume počinje da primećuje neobične prizore pre nego što grad pogodi manji zemljotres. Nakon što se vratila do mesta gde je otvorila vrata, Suzume upoznaje misterioznog mladića, člana Čuvara, čiji je zadatak da putuje po Japanu i čuva portale koji vode u svet iza vrata. U svet koji krije veliku tajnu iz detinjstva devojke Suzume. I opasnost za ceo Japan.

Pored sjajne animacije, likova i muzike, za sve posetioce Anime night događaja pripemili smo i originalni poklon poster iz filma.

banner

Pozivamo sve ljubitelje anime naslova da nam se priduže 25. maja u Cineplexx Nišbioskopu i pogledaju prvi film ovog žanra koji je titlovan na srpski jezik. Otkrijte zašto je ovaj film potpuni hit u Japanu i uživajte u prvom anime naslovu koji je bio u takmičarskoj konkurenciji na međunarodnom filmskom festivalu u Berlinu.

Trejler filma:

Ulaznice za Anime night događaj su uveliko u prodaji na blagajnama Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Fotografija, baner i trejler filma: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti