Početna » Radnički gostuje ekipi Inđije u prvoj utakmici baraža

Radnički gostuje ekipi Inđije u prvoj utakmici baraža

od strane bukovac

Pred fudbalerima Radničkog su dve utakmice baraža za opstanak u Super ligi Srbije. Prvi duel sa ekipom Inđije na programu je u sredu, od 15.55 časova i domaćin će biti prvoligaš iz Srema. Revanš će se igrati ovog vikenda u Nišu. Bolji tim iz ovog dvomeča imaće status superligaša u narednoj sezoni.

Radnički je nakon plej aut faze takmičenja u Super ligi Srbije zauzeo 13. poziciju na tabeli, dok je FK Inđija bila četvrta u Prvoj ligi Srbije.

Očekivanja pred baraž mečeve je na konferenciji za medije izneo Dragan Šarac, šef stručnog štaba Radničkog.

  • Očekuje nas težak meč protiv ekipe koja odlično igra na svom terenu. Pokazali su to u poslednjih pet kola, kada su zabeležili tri pobede i dva remija. Zasluženo su izborili plasman koji im daje priliku da se bore za Super ligu. U kratkom periodu u kom smo imali prilike da „skeniramo“ ekipu Inđije uvideli smo da imaju nekoliko iskusnih nosioca igre i talentovane mlade igrače. Tu je nekadašnji napadač Radničkog Slaviša Stojanović, koji donosi kvalitet ekipi. Mi svakako idemo da odigramo meč bez kalkulisanja i probaćemo da ostvarimo pozitivan rezultat pred revanš.

Govoreći o kadrovskoj situaciji pred put, Šarac se požalio da je u ekipi dosta povređenih i suspendovanih igrača zbog parnih žutih kartona:

banner
  • U delikatnoj smo situaciji, dva igrača ne mogu da nastupe zbog nakupljenih kartona, to su Petrov i Varga. Pored njih je i dosta povređenih – Frej, Jamkam, Marjanović i još nekolicina njih žale se na povrede tako da će biti veliki izazov osposobiti ih za ovaj meč. Međutim, sve nedaće, sve greške i promašaje iz sezone moramo da zaboravimo, da se koncentrišemo i da u ove dve utakmice pokažemo svoje najbolje lice i ostanemo u Super ligi Srbije.

Glavni sudija prvog meča baraža biće Dejan Trifković iz Beograda.

Foto: FK Radnički Niš

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti