Početna » Glumac Slaven Došlo i psihoterapeutkinja Bojana Krstić otkrivaju tajne uspeha u oblasti profesionalnog i ličnog razvoja

Glumac Slaven Došlo i psihoterapeutkinja Bojana Krstić otkrivaju tajne uspeha u oblasti profesionalnog i ličnog razvoja

od strane bukovac

Prijavite se na besplatno online predavanje sedme sezone Coca-Cola programa podrške mladima

Uzbudljive vesti za sve mlade ambiciozne pojedince! Počinje sedma sezona Coca-Cola programa podrške mladima, donoseći sa sobom izuzetne goste koji će vam otkriti kako postići željene rezultate u oblasti profesionalnog i ličnog razvoja.

U prvom predavanju sedme sezone svoja iskustva i savete sa mladim ljudima koji su na početku karijere podeliće popularni glumac Slaven Došlo i psihoterapeutkinja Bojana Krstić.

Predavanje će biti održano u četvrtak, 29. juna, sa početkom u 16.00 časova, a svi zainteresovani mogu se prijaviti putem linka, kako bi osigurali svoje mesto na ovom jedinstvenom online događaju.

banner

Program Coca-Cola podrška mladima realizuje se od 2017. godine i omogućava mladima iz cele Srbije da unaprede lične i profesionalne veštine, kako bi lakše došli do posla ili pokrenuli sopstveni biznis. Tokom prethodnih šest godina, kroz program je novim znanjima i veštinama osnaženo preko 10.000 polaznika. Sa ciljem da odgovori na aktuelne potrebe mladih i stalne promene na tržištu rada, program konstantno prilagođava svoje teme, ali i formate – od radionica u offline formatu, do onih u online svetu.

Značaj programa Coca-Cola podrška mladima potvrđuje i prestižna nacionalna nagrada za društveno-odgovorno poslovanje “Đorđe Vajfert”, koju je kompaniji nedavno dodelila Privredna komora Srbije.

Foto: Coca-Cola HBC Srbija

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti