Početna » Repertoar bioskopa Vilin Grad od 29. juna do 5. jula

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 29. juna do 5. jula

od strane bukovac

Portal Media Press Srbija ljubiteljima sedme umetnosti predstavlja nova filmska ostvarenja sa repertoara bioskopa Vilin Grad za period od 29. juna do 5. jula 2023. godine

IDNIJANA DŽONS I ARTEFAKT SUDBINE  

Harison Ford se vraća ulozi legendarnog heroja arheologa u ovom petom nastavaku kultne franšize. Zajedno sa Fordom igraju Mads Mikkelsen (“Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore”), Phoebe Waller-Bridge (“Fleabag”), Antonio Banderas (“Pain and Glory”), John Rhys-Davies (“Raiders of the Los Ark”), Shaunette Renee Wilson (“Black Panther”), Thomas Kretschmann (“Das Boot”), Toby Jones (“Jurassic World: Fallen Kingdom”), Boyd Holbrook (“Logan”), Oliver Richters (“Black Widow”) and Ethann Isidore (“Mortel”). Režirao James Mangold (“Ford v Ferrari,” “Logan”), produciraju Ketlin Kenedi, Frenk Maršal i Sajmon Emanuel, sa Stivenom Spilberg i Džordž Lukas kao izvršnim producentima.

Trejler filma:

banner

RAJ ZA LUDAKE 

Satirična komedija o nesrećnom agentu Leniju, kojem se posreći kada otkrije da čovek nedavno pušten iz ustanove za mentalno zdravlje izgleda baš kao glumac koji odbija da napusti svoju prikolicu. Uz pomoć moćnog producenta, Leni pomaže čoveku da postane velika zvezda, pa čak i da se oženi prelepom glavnom glumicom. Njihove avanture dovode ih do ukrštanja sa pijanim kolegama, neuljudnim akcionim herojima, nepredvidivim rediteljima, super-agentom i ludim moćnicima. Slava i bogatstvo nisu sve što priželjkuju , a njih dvojica moraju da se izbore da se vrate stvarima koje su najvažnije.

Trejler filma:

JEDNO LEPO JUTRO 

Mlada majka Sandra sama odgaja ćerku i redovno posećuje svog bolesnog oca. Svim silama se bori da ocu obezbedi medicinsku negu koja mu je potrebna. Kada sretne Klementa, kojeg dugo nije videla, Sandra ponovo počne da se interesuje za njega. Njih dvoje započinju strastvenu vezu.

Trejler filma:

RUBI TINEJDŽERKA MORSKO ČUDOVIŠTE 

Ponekad se heroj, koji vam je suđeno da budete, nalazi odmah ispod površine.

Ovog leta, Drim Vorks Animejšn zaroniće u uzburkane vode srednje škole i predstaviti nam urnebesnu, iskrenu akcionu komediju o stidljivoj tinejdžerki koja otkriva da je deo legendarne kraljevske loze mitskih morskih čudovišta i da je njena sudbina, u dubinama okeana, veća nego što je ikada mogla i da sanja.

Simpatična, neobična šesnaestogodišnja Rubi Gilman (Lana Kondor, To All the Boys I’ve Loved Before) očajnički pokušava da se uklopi u Oušnsajd srednju školu, ali, uglavnom je tamo potpuno nevidljiva.

Pokazuje matematiku svojoj simpatiji, skejteru (Jabuki Jang-Vajt, Ralf rastura internet) koji joj se, kako se čini, divi samo zbog njenih fraktala. Rubi ne može da ide na plažu da se druži sa drugom kul decom, jer joj je previše zaštitnički nastrojena supermama (nominovana za Oskara Toni Kolet) zabranila da ikada uđe u vodu.

Ali kada prekrši glavno mamino pravilo, Rubi će otkriti da je direktni potomak ratnice i kraljice morskih čudovišta i da je predodređena da nasledi tron svoje bake zapovednice (dobitnica Oskara, Džejn Fonda), Kraljice-ratnice od Sedam Mora.

Krakeni, morska čudovišta, zakleli su se da će štititi okeane sveta od sujetnih moći gladnih sirena, protiv kojih se bore već eonima. Ali, postoji jedan veliki problem u vezi s tim: ispostaviće se da je školska lepotica i popularna devojčica Čelsi (dobitnica Emija, Eni Marfi) baš sirena. Na kraju, Rubi će morati da prihvati ono što jeste i potrudi se da zaštiti one koje najviše voli.

Trejler filma:

Repertoar od 29. juna do 5. jula

Četvrtak, 29. 6.

Indijana Džons i artefakt sudbine – 20:00

Rubi tinejdžerka morsko čudovište, Sinh. – 15:45

Raj za ludake – 21:40

Jedno lepo jutro – 19:30

YU GRUPA: Trenutak sna – Evergreen festival – 18:00

Mala sirena, 2D, Sinh. – 14:30, 17:00

Elemental, 3D, Sinh. – 13:40

Petak, 30. 6.  

Indijana Džons i artefakt sudbine – 19:30, 22:20

Rubi tinejdžerka morsko čudovište, Sinh. – 15:20

Raj za ludake – 22:10

Jedno lepo jutro – 20:00

Mala sirena, Sinh. – 15:00, 17:30

Elemental, Sinh. – 17:10

Subota, 1. 7, Nedelja, 2. 7.

Indijana Džons i artefakt sudbine – 19:30, 22:20

Rubi tinejdžerka morsko čudovište, Sinh. – 11:30, 13:00, 15:20

Raj za ludake – 22:10

Jedno lepo jutro – 20:00

Mala sirena, Sinh. – 15:00, 17:30

Elemental, Sinh. – 11:00, 17:10

Elemental, 3D, Sinh. – 13:20

Ponedeljak, 3. 7, Utorak, 4. 7, Sreda, 5. 7.  

Indijana Džons i artefakt sudbine – 19:30, 22:20

Rubi tinejdžerka morsko čudovište, Sinh. – 15:20

Raj za ludake – 22:10

Jedno lepo jutro – 20:00

Mala sirena, Sinh. – 15:00, 17:30

Elemental, Sinh. – 17:10

Fotografije, baneri i trejleri filmova: Bioskop Vilin Grad, Niš

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti