Početna » Repertoar bioskopa Cine Grand – Delta Planet Niš od 6. do 12. jula

Repertoar bioskopa Cine Grand – Delta Planet Niš od 6. do 12. jula

od strane bukovac

Portal Media Press Srbija predstavlja nova filmska ostvarenja sa repertoara bioskopa Cine Grand – Delta Planet Niš za period od 6. do 12. jula 2023. godine

UPS 2! AVANTURA SE NASTAVLJA 

Nastavak zabavne animirane avanture Ups! Ode Noa! Naši poznati mali junaci jure kroz avanturu koja zaustavlja dah, ispunjenu opasnim jurnjavama i zabavnim trenucima koji izazivaju smeh.

Bližio se kraj sveta i postojala je opasnost da poplave unište sva bića na planeti. U Noevu barku redom su se ukrcale sve vrste životinja, od najveće do najmanje. Noova barka pluta otvorenim morem. Nakon nedelja plovidbe, nema zemlje na vidiku, zalihe hrane su pri kraju, a krhki mir između mesojeda i biljojeda mogao bi da se naruši svake sekunde.

banner

Nakon niza nesretnih događaja Fini se budi u neobičnoj koloniji ispunjenoj čudnim stvorenjima koja žive u harmoniji – pod pretnjom vulkana! U trci s vremenom, plimom i zastrašujućim potresima, on mora da spasi svoje prijatelje, porodicu i celu koloniju od potpunog uništenja.

Trejler filma:

NEVINI 

Abel poludi kada sazna da se njegova šezdesetogodišnja majka Silvi sprema da se uda za čoveka koji je u zatvoru. Uz pomoć svoje najbolje prijateljice Klemans, on će učiniti sve što je potrebno da je zaštiti. Ali susret sa Mišelom, njegovim novim očuhom, može da mu ponudi novu perspektivu.

Trejler filma:

PAKLENI PROVOD 

Glumica Ešli Park, zvezda popularne serije Emili u Parizu predvodi žensku ekipu ove urnebesne komedije scenariste filma ‘’Suludo bogati’’ Azijci’’ i producenata filmova ‘’Susedi iz pakla’’ i ‘’Ovo je kraj’’ koji garantuju dva sata fantastične zabave! Urnebesna priča o identitetu i samootkrivanju usresređena je na četiri neočekivane prijateljice koji se upuštaju u međunarodnu avanturu koja se događa jednom u životu. Kada Udrijeni (Ešli Park) poslovno putovanje u Aziju propadne, ona traži pomoć svoje neobuzdane najbolje prijateljice iz detinjstva Lolo, i Kat, prijateljice sa fakulteta koja je postala zvezda sapunica; neplanirano im se pridružuje i Mrtvooka (Dedaj), Lolina ekscentrična rođaka neobičnog izgleda. Njihovo epsko iskustvo bez granica postaje putovanje zbližavanja, prijateljstva, pripadnosti i divljeg razvrata koje otkriva univerzalnu istinu o tome što znači voleti i upoznati sebe.

Trejler filma:

NEMOGUĆA MISIJA: ODMAZDA – PRVI DEO 

U filmu NEMOGUĆA MISIJA ODMAZDA – PRVI DEO Itan Hant (Tom Kruz) i njegov IMF tim kreću u najopasniju misiju do sada: da pronađu novo, zastrašujuće oružje koje preti celom čovečanstvu, pre nego što padne u pogrešne ruke. U igri su sudbina sveta i kontola budućnosti, mračne sile iz Itanove prošlosti se približavaju i smrtonosna trka oko sveta počinje. Suočen sa misterioznim, svemoćnim neprijateljem, Itan je primoran da shvati da ništa ne može biti važnije od njegove misije, čak ni životi onih do kojih mu je najviše stalo.

Trejler filma:

Fotografije, baneri i trejleri filmova: Bioskop Cine Grand – Delta Planet Niš

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti