Početna » Repertoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 20. do 26. jula

Repertoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 20. do 26. jula

od strane bukovac

Portal Media Press Srbija ljubiteljima sedme umetnosti donosi repertoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 20. do 26. jula 2023. godine

Na repertoaru se ove nedelje nalaze dva nova naslova i jedan događaj:

  1. Barbi – Ružičasta avantura koja će oduševiti sve generacije. Ulogu ikonične lutke preuzima Margo Robi, a njenu bolju polovinu Kena igra Rajan Gosling.

Režiju potpisuje Greta Gervig dok zvezdana postava uključuje još i Vila Farela, Kejt Mek Kinon, Simu Lu, Majkla Seru i Ameriku Fereru. Očekivano, scenografijom dominira upečatljiva ružičasta boja, a cela estetika filma inspirisana je prividom savršenog života i izgleda junaka filma.

Trejler filma

banner
  1. Openhajmer – U ulozi Džeja Roberta Openhajmera gledaćemo Kilijana Marfija, dok Emili Blant tumači lik njegove supruge, biologa i botaničarke Ketrin Kiti Openhajmer. Dobitnik Oskara, Met Dejmon, glumi generala Lezlija Grouvsa Džuniora, direktora projekta Menhetn, dok je Robert Dauni Džunior u ulozi Luisa Strausa, osnivača Američkog komiteta za atomsku energiju. Nominovana za Oskara, Florens Pju glumi psihijatra Džin Tetlok, Beni Safdi igra teoretičara fizike Edvarda Telera, Majkl Angarano glumi Roberta Serbera, A Džoš Hartnet pionira američke nuklearne nauke, Ernesta Lorensa. U filmu ćemo gledati i dobitnika Oskara Ramija Maleka, kao i osam puta nominovan za Oskara glumca, scenaristu, producenta i reditelja Keneta Branu, koji je ranije sarađivao sa Nolanom.

Radnja filma zasnovana je na knjizi koja je osvojila Pulicerovu nagradu, Američki Prometej: Trijumf i tragedija Džeja Roberta Openhajmera koju su napisali Kai Berd i pokojni Martin Džej Šervin. Producenti su Ema Tomas, Čarls Roven iz Atlas Entertejnmenta i Kristofer Nolan. Jedinstven doživljaj očekuje vas u IMAX sali Cineplexx Galerija bioskopa, na najvećem platnu u regionu u filmu koji je snimljen IMAX kamerama.

Trejler filma

BARBI VIKEND U SVIM CINEPLEXX BIOSKOPIMA

U subotu 22. i nedelju, 23. jula, upustite se u svet ružičaste magije zajedno sa Margo Robi i Rajanom Goslingom jer najsrećnije uz projekcije čeka i originalni poster iz filma*.

Kako će se se Barbie i Ken snaći u svetu koji nije toliko ružičast, saznajte u Cineplexx bioskopima 22. i 23. jula i uživajte u poklonu za pamćenje!

Obezbedite svoje ulaznice na vreme i spremite se za hit film ovog leta.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexRS.

Fotografije, baneri i trejleri filmova: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti