Početna » Ne propustite u septembru na SkyShowtime platformi

Ne propustite u septembru na SkyShowtime platformi

od strane bukovac

SkyShowtime platforma na jednom mestu prikazuje najbolja ostvarenja najvećih svetskih studija i poznatih autora. Hiljade sati kvalitetne zabave za celu porodicu, uz veliki izbor dugo očekivanih svetskih serija i filmova.

Strimuj od septembra

Codename: Annika

Codename: Annika je finsko-švedska kriminalistička serija. Priča se vrti oko Eme, finske istražiteljke umetničkih falsifikata, koja se na tajnom zadatku infiltrira u aukcijsku kuću u Stokholmu da bi istražila povezanost firme sa kriminalcem ozloglašenim zbog pranja novca i poznatijim kao Blanko. Kako bi prošla neprimećeno, Ema uzima identitet Anike, impulsivne i druželjubive devojke koja živi za ludu zabavu, drogu i alkohol, i sušta je suprotnost hladnoj, smirenoj i pribranoj Emi. Kad usvoji ovaj razuzdani identitet, počinju da joj se otvaraju vrata skrivenog sveta umetničkih falsifikata u visokom društvu. Međutim, kada postane Anika, Ema mora da se suoči sa sećanjima iz prošlosti koja je pokušala da zaboravi.

banner

Poker Face

Serija Poker Face ima 10 epizoda, a nove misterije dolaze svake nedelje. Radnja serije, prati Natašu Lion u ulozi Čarli, koja ima izuzetnu sposobnost da otkrije kada neko laže. Ona kreće na put u svojoj Plimut Barakudi i gde god da stane nailazi na novu grupu likova i čudne zločine koje jednostavno mora da reši. Rajan Džonson, koji je više puta nominovan za Oskara, radio je na hit filmovima Knives Out, ovu seriju kreirao je kao scenarista, režiser i izvršni producent.

The Winner

The Winner je češko-slovačka porodična komedija koja govori o Viktoru Hudaku, izmišljenom premijeru male evropske zemlje koji završava karijeru u politici i vraća se svakodnevnom životu. Međutim, kada njegov naslednik radikalno odbaci sve na čemu je on radio celog života, on brzo shvata da ima veoma malo moći kao bivši premijer. U nastojanju da dokaže kako je još uvek bitan, on pokušava da preuzme kontrolu kod kuće gde živi sa suprugom i tri ćerke. Ali pošto je toliko dugo bio odvojen od njih, a pritom ne zna kako stvarni svet funkcioniše, on uviđa da je njegova porodica odavno navikla da živi bez njega, a da su žene u njoj daleko superiornije od svih političkih protivnika sa kojima se suočavao tokom svoje premijerske karijere. Prva epizoda je dostupna od 4. septembra, a nove epizode izlaziće jednom nedeljno.

Django

Delimično zasnovan na kultnom filmu Serđa Korbučija, Django je priča o čoveku koji traži osvetu, a na kraju se bori za nešto veće. Teksas, kasne 1800-e: Đango stiže u pusti grad na dnu kratera: Novi Vavilon. Đango traži ljude koji su ubili njegovu porodicu, ali saznaje da je njegova ćerka Sara preživela i da je tamo. Sara sada ima dvadeset godina, treba da se uda za Džona Elisa, osnivača Novog Vavilona, i što je najbitnije, ne želi da Đango bude tamo. Đango se ne predaje i učiniće sve što je potrebno da dobije drugu priliku da se zbliži sa svojom ćerkom. Međutim, Đango, Sara i Džon su zapleteni u mrežu mračnih tajni koje moraju izaći na videlo.

Filmovi

Knock at the Cabin

U ovom novom trileru vizionarskog reditelja M. Najta Šamalana, četvoro naoružanih stranaca drže zatočenu porodicu na odmoru u udaljenoj kolibi i primoravaju je da donese nemoguću odluku kako bi sprečila apokalipsu. Ekskluzivno dostupno na SkyShowtime platformi od 17. septembra.

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves

Šarmantni lopov i grupa neočekivanih avanturista izvode epsku pljačku da bi povratili izgubljenu relikviju, ali stvari krenu po zlu kada se sukobe sa pogrešnim ljudima. Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves donosi bogat svet i razigrani duh legendarne igre na veliki ekran u avanturi punoj akcije. Ekskluzivno dostupno na SkyShowtime platformi od 29. septembra.

Cocaine Bear

Rediteljka Elizabet Benks udružila se sa dobitnicima Oskara, Filom Lordom i Krisom Milerom u uzbudljivoj priči inspirisanoj stvarnim događajima – avionskom nesrećom krijumčara droge iz 1985. godine, nestalim kokainom i crnim medvedom koji ga je pojeo. U šumi Džordžije, krvoločna zver od preko 200 kilograma progutala je zapanjujuću količinu kokaina i u mahnitoj razjarenosti traži još droge… i krvi. Ekskluzivno dostupno na SkyShowtime platformi od 24. septembra.

Foto: SkyShowtime platforma

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti