Početna » Nikola Trajković: Moramo da izvučemo bodove

Nikola Trajković: Moramo da izvučemo bodove

od strane bukovac

Fudbaleri Radničkog dočekaće u petak, 25. avgusta, od 18.30 sati, ekipu Radničkog iz Kragujevca. Šef stručnog štaba Radničkog, Nikola Trajković, kaže da je niz od četiri teške utakmice iza njegovog tim. Sve što je do sada bilo ostaje iza ekipe, koja mora da se okrene novim izazovima.

  • Očekuje nas jedna jako bitna utakmica. Prošli smo ovu seriju od četiri utakmice gde smo apsolutno bili autsajderi, iako nije tako izgledalo na terenu . Rekao sam igračima da to ostavimo iza sebe. Svakako sam mišljenja da smo mogli nešto da izvučemo iz tih utakmica, nažalost nismo. Da li je bilo igre, da li smo napadali, stvarali šanse….sve treba da ostavimo iza sebe. Jednostano rezultat je najbitniji, to je ono što nas diže. Na prvom mesto sada je rezultat i moramo da izvučemo bodove. Bilo bi lepo da to bude uz lepršavu igru, ali svakako na prvom mesto treba da nam bude da osvojimo tri boda, ističe Trajković.

Nakon što je prethodna utakmica imenjaka iz Kragujevca sa Partizanom otkazana gosti su imali više vremena za odmor, ali i da se pripreme za meč na Čairu.

  • To što oni nisu igrali može da bude i pozitivno i negativno za njih. Nekada trener ima više vremena da radi na nekim detaljima, sa druge strane nekada fali i kontinuitet utakmica. Uvek je pitanje da li je to pozitivno ili negativno. Meni više smeta što mi nijednu utakmicu ne igramo vikendom i ne možemo da imamo punu podršku naših navijača. Voleo bih da svi navijači dođu i podrže momke, koji su od prvog dana maksimalno posvećeni i zaslužili su to. Nije nas sreća pogledala u nekim momentima, ali verujem da će i to od sutra krenuti. Neka dođi svi koji vole Radnički. Rezultati će doći kao posledica rada pre ili kasnije.

Igrač Aleksandar Vojnović deli mišljenje sa trenerom.

  • Zahtevna utakmica je ispred nas protiv kvalitetnog protivnika. Ekipe koja je prošle sezone igrala plej-of. Sada su malo slabije ušli u sezonu. Svakako mi igramo kući, pred našim navijačima i od prvog minuta trebamo da se postavimo tako da želimo samo pobedu. Igrači su spremni da daju maksimum. Bilo bi lepo da osvojimo tri boda, pobedimo i da nam ova utakimica bude prekretnica, ističe Vojnović.

Utakmicu na Čairu sudiće Lazar Lukić.

banner

SLOBODAN ULAZ ZA OSNOVCE

Podsećamo Vas da će ulaz za osnovce, protiv Radničkog iz Kragujevca biti slobodan, uz prisustvo punoletnog lica, koje takođe neće morati da plaća ulaznicu. Jedna osoba moći će da uvede pet deteta. Osnovci će moći da slobodno uđu na istočnu tribinu koja je previđena za ovu akciju.

Foto: FK Radnički Niš

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti