Početna » Seriju ‘Poker Face’ možeš strimovati ekskluzivno na SkyShowtime platformi od 15. septembra

Seriju ‘Poker Face’ možeš strimovati ekskluzivno na SkyShowtime platformi od 15. septembra

od strane bukovac

Danas je SkyShowtime objavio da su prve dve epizode serije “Poker Face” dostupne za strimovanje ekskluzivno na SkyShowtime platformi od 15. septembra, a svaka sledeća nova epizoda biće dostupna petkom.

Seriju Poker Face kreirao je Rajan Džonson. Serija ima 10 epizoda, a u svakoj novoj epizodi uživaj u novoj misteriji. Radnja serije prati Čarli Kejl, koja ima izuzetnu sposobnost da otkrije kada neko laže. Ona kreće na put u svojoj Plimut Barakudi i gde god da stane nailazi na novu grupu ljudi i čudne zločine koje mora da reši.

Serija je dobila odlične recenzije i ubrzo stekla najbolje pohvale na platformi Rotten Tomatoes osvojivši ocenu kritičara od 98%.

U glavnoj ulozi je Nataša Lion, koja ne samo da je izvršna producentkinja pod kompanijom Animal Pictures, već je takođe napisala i režirala jednu epizodu u okviru ove serije. U seriji Poker Face gostuje čitav niz poznatih glumaca, kao što su: Adrijen Brodi, Ejndžel Desai, Odri Korsa, Bendžamin Brat, Brandon Majkl Hol, Čarls Melton, Čelsi Frei, Čeri Džouns, Kloi Sevinji, Klea Duval, Kolton Rajan, Danijel Mekdonald, Daša Polanko, Elen Barkin, Hong Čau, Džasmin Aijana Garvin i mnogi drugi.

banner

Nora i Lila Zukerman su glavne scenaristkinje i izvršne producentkinje ove serije. Ostali izvršni producenti su Ram Bergman, Nataša Lion, Nena Rodrige i Ijan B. Mekdonald, uz Maju Rudolf i Danijelu Renfru Berens, koje su izvršne producentkinje. Seriju Poker Face producirale su kompanije T-Street, MRC i Animal Pictures, a distribuirala je kompanija Paramount Global Content Distribution.

SkyShowtime platforma je direktno dostupna korisnicima preko SkyShowtime aplikacije na Apple iOS, tvOS, Android uređajima, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung i putem veb-sajta: www.skyshowtime.rs. Mesečna pretplata za SkyShowtime platformu je 5,99€, uz sedmodnevnu besplatnu probnu verziju i uz mogućnost otkazivanja kad god želiš.

Trejler serije:

Za više informacija, poseti:

Veb-sajt: https://www.skyshowtime.com/pl/its-time-for/poker-face?DCMP=media

Redakcija: corporate.skyshowtime.com

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime

Twitter: www.twitter.com/SkyShowtime

O SkyShowtime platformi

SkyShowtime je novi evropski striming servis sa odličnom ponudom. Kao zajednički poduhvat kompanija Comcast i Paramount Global, SkyShowtime okuplja najbolju holivudsku i lokalnu zabavu na jednom mestu.

Od filmova i originalnih serija legendarnih brendova Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock do SkyShowtime originalnih serija, SkyShowtime je novi dom za vrhunsku zabavu u Evropi.

Lansirana na svim tržištima ranije ove godine, SkyShowtime platforma je dostupna u: Albaniji, Andori, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Danskoj, Finskoj, Mađarskoj, na teritoriji Kosova, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji, Norveškoj, Holandiji, Poljskoj, Portugalu, Rumuniji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Španiji i Švedskoj. Dostupna je preko odabranih televizijskih provajdera na nekim tržištima i preko Apple iOS, tvOS, Android uređaja, Android TV-a, Google Chromecast-a, LG televizora, Samsung Smart TV-a i interneta.

Ustupljene fotografije i trejler serije redakciji Media Press-a: SkyShowtime platforma

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti