Početna » Teens night uz film ‘After: Finale’ u Cineplexx Niš bioskopu 

Teens night uz film ‘After: Finale’ u Cineplexx Niš bioskopu 

od strane bukovac

After: Finale“ na Teens night-u u sredu, od 19 časova u Cineplexx Niš bioskopu

U sredu, 13. septembra od 19 časova u Cineplexx Niš bioskopu očekuje vas Teens night događaj uz finalni deo svetski popularne franšize ,,After“. Ulaznice su uveliko u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Najsrećnije posetioce događaja očekuje Catrice Cosmetics i Essence šminka, kao i pokloni našeg partnera – Čarobna knjiga.

Njihova veza zauvek ih je promenila. Da li je ljubav nestala? Peti i poslednji deo svetskog fenomena, otkriva kako Tesa i Hardin žive odvojene živote, nakon što je Hardin objavio svoju knjigu bez njenog znanja. Sam u Engleskoj, Hardin se odaje alkoholu i drugim štetnim navikama. Da stvari budu još gore, ima kreativnu blokadu i možda će morati da povrati značajan uspeh koji je dobio za novu knjigu ako je uskoro ne završi. Suočen sa svojim demonima, Hardin počinje shvatati da je jedini način na koji može krenuti napred i dobiti novu šansu da ponovno pridobije Tesu, taj da ispravi nepravde učinjene u prošlosti. Od njihovog prvog susreta, Tesi i Hardinu život se pretvorio u vrtlog strasti, ljubavi i dramatičnih preokreta. Tvrdoglavo su se borili za ljubav, odbijajući poslušati čak i najdobronamjernije savete, uvereni da njihova ljubav ne zna za granice. Cena je, ipak, bila velika.

banner

Pozivamo vas na Teens night događaj u Cineplexx Niš bioskopu i ljubavnu komediju koja garantuje zabavu i odličan provod.

Trejler filma: 

Ulaznice za Teens night događaj su uveliko u prodaji na blagajnama Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Foto, baner i trejler filma: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti