Početna » SkyShowtime najavljuje veliku kolekciju novih hit filmova i ekskluzivnih serija koje stižu do kraja ove godine i u 2024. godini

SkyShowtime najavljuje veliku kolekciju novih hit filmova i ekskluzivnih serija koje stižu do kraja ove godine i u 2024. godini

od strane bukovac

Već drugu godinu zaredom SkyShowtime je dom filmovima koji ostvaruju skoro 50% holivudskih bioskopskih prihoda — više od bilo kog drugog striming servisa na tržištu — uključujući i spektakularni animirani film koji je zaradio milijardu dolara, The Super Mario Bros. Movie

Manje od godinu dana od svog prvog lansiranja u nordijskim zemljama i samo šest meseci od završetka predstavljanja na više od 20 evropskih tržišta, SkyShowtime sada može da se pohvali impresivnom i sve većom kolekcijom novih dugometražnih filmova i ekskluzivnih serija.

Kao dom novih bioskopskih ostvarenja produkcija Paramount Pictures i Universal Pictures, SkyShowtime će premijerno prikazivati, tokom ove godine i u 2024. godini, još više poznatih filmova i na putu je da ostvari 50% bioskopskih prihoda za 2023. godinu.

Takođe, SkyShowtime Pay One naslovi predstavljaju 50% holivudskih bioskopskih prihoda za 2022. godinu. Veliki hitovi iz 2022. godine koji su još uvek dostupni za strimovanje na servisu uključuju: Top Gun: MaverickJurassic World Dominion, kao i Minions: The Rise of Gru. SkyShowtime nudi pretplatnicima neka od najboljih izdanja iz Holivuda.

banner

Premijerno u septembru:

  • Dungeons & DragonsHonour Among Thieves je film pun akcije koji donosi raskošni svet legendarne igre na veliko platno.
  • Poker Face, hit koji su mnogi kritičari pohvalili, biće premijerno prikazan u septembru kao SkyShowtime original. Nominovana za Emmy® nagradu, Nataša Lione, glumi Čarli, koja ima izuzetnu sposobnost da otkrije kada neko laže. 
  • Codename: Annika, originalna serija platforme Sky Showtimeje finsko-švedska kriminalistička drama. Priča se kreće oko finske istražiteljke umetničkih prevara, Eme, koja se na tajnom zadatku infiltrira u aukcijsku kuću u Stokholmu i istražuje povezanost firme sa ozloglašenim peračem novca poznatim kao Blanko.

Premijerno u oktobru:

  • The Family Stallone,novi dokumentarni serijal u kojem učestvuju Silvester Stalone, nominovan za Oskara, njegova supruga Dženifer Flavin Stalone i tri ćerke, Sofija, Sistin i Skarlet, nudi mesto za stolom jedne od najpoznatijih holivudskih porodica. 
  • Special Ops: Lioness, inspirisana stvarnim vojnim programom SAD, prati život Džo (Zoe Saldana) dok ona pokušava da izbalansira svoj lični i profesionalni život kao glavni akter CIA u ratu protiv terorizma. Serija će se ekskluzivno strimovati na svim SkyShowtime tržištima u oktobru.
  • Fleeting Lies, španska SkyShowtime originalna serija biće dostupna za strimovanje u novembru. Mesec dana pre svog venčanja i upravo pre imenovanja za direktorku kompanije, Lusiju izdaje Santi, njenposlovni suparnik… Zbog toga je Lusija optužena za industrijsku špijunažu i dobija otkaz na licu mesta

Premijerno u novembru:

  • Frasier, trijumfalni povratak legendarne komedije, stiže na SkyShowtime. Sa Kelsijem Gramerom u glavnoj ulozi i kao izvršnim producentom, nova serija prati Frejžera Krejna u sledećem poglavlju života dok se vraća u Boston u Masačusetsu, sa novim izazovima sa kojima se suočava, novim vezama koje treba da stvori i nekoliko starih snova koje konačno treba da ostvari. ostvariti. Frejžer je ponovo tu! 
  • Dreamland je saosećajna drama o tajnama, lažima, ljubavima i različitim željama u porodici sa četiri sestre. Smeštena u suncem okupani britanski primorski grad Margejt, ova priča je mračno komično istraživanje višegeneracijskih ženskih odnosa i njihove (pomalo disfunkcionalne) porodične dinamike.
  • Renfield, je moderna priča o čudovištima koja govori o lojalnom, ali izmučenom slugi Drakule, najnarcisoidnijeg šefa u istoriji. 
  • The Super Mario Bros. Movie, veliki blokbaster koji su režirali Eron Horvat i Majkl Jelenic,takođe stiže na SkyShowtime. Zasnovan na svetu Nintendovih Mario igara, film poziva publiku u živopisan, uzbudljiv i novi univerzum, drugačiji od bilo kog do sada stvorenog, u komediji punoj akcije. 

Premijerno u decembru:

  • Lawmen: Bass Reeves, nova antologijska serija u izvršnoj produkciji Tejlora Šeridana, nominovanog za Oskara, i Dejvida Ojelova, nominovanog za Emmy nagradu, ekskluzivno stiže na SkyShowtime. Originalna serija prati Rivsovo putovanje i uspon od ropstva do sprovođenja zakona kao prvog crnog američkog šerifa zapadno od Misisipija.
  • Transformers: Rise of the Beasts će takođe biti dostupan publici za strimovanje uoči sezone praznika.Film vodi publiku u avanturu širom sveta 90-ih godina sa Autobotima i uvodi potpuno novu frakciju Transformersa – Maksimalse – koji im se pridružuju kao saveznici u trenutnoj bici za zemlju.  

Pretplatnicima SkyShowtime početkom 2024. godine stiže još epskih hit filmova i ekskluzivnih serija, uključujući: 

  • The Curse, SkyShowtime original, serija koja pomera granice žanrova i istražuje kako navodna kletva remeti vezu tek venčanog para dok pokušavaju da dobiju  dete dok zajedno glume u svojoj novoj emisiji o renoviranjukuće.

Direktor SkyShowtime, Monti Sarhan, je izjavio: „Manje od godinu dana od našeg početka, SkyShowtime može da se pohvali impresivnom količinom neverovatnog sadržaja. Od najnovijih holivudskih hitova i ekskluzivnih globalnih serija do naših lokalnih originalnih sadržaja, SkyShowtime nudi pretplatnicima širom Evrope neverovatan izbor najbolje zabave na svetu. Sa još spektakularnijim sadržajem koji stiže 2024. godine, SkyShowtime će nastaviti da pruža odličnu zabavu po odličnoj ceni.” 

SkyShowtime platforma je direktno dostupna korisnicima preko SkyShowtime aplikacije na Apple iOS, tvOS, Android uređajima, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung i putem veb sajta: www.skyshowtime.com. Mesečna pretplata za SkyShowtime platformu je 5,99 € (bez reklama), uz sedmodnevnu besplatnu probnu verziju i uz mogućnost otkazivanja kad god želiš. 

Za više informacija, poseti:

Veb-sajt: www.skyshowtime.com

Redakcija: https://corporate.skyshowtime.com

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime

Twitter: www.twitter.com/SkyShowtime 

Fotografije i trejleri filmova: SkyShowtime platforma

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti