Početna » Monodrama ‘Želim da živim’ iz Sankt Peterburga na sceni Narodnog pozorišta Niš

Monodrama ‘Želim da živim’ iz Sankt Peterburga na sceni Narodnog pozorišta Niš

od strane bukovac

Istaknut majstor ruskog glumišta, maestralni Sergej Paršin iz čuvenog Nacionalnog dramskog teatra Rusije ,,Aleksandrinski” iz Sankt Peterburga, izvešće pred niškom publikom monodramu „Želim da živim“ 25. septembra u 20.00 sati.

Ovo je četvrta solo predstava iz ciklusa „Monolozi u carskom foajeu“, istaknutih majstora teatra ,,Aleksandrinski”.

Delo se bazira na pričama Stepana Pisahova, dnevnicima Borisa Šergina, odlomku iz romana Mihaila Šolohova „Oni su se borili za otadžbinu“ i odlomku iz romana Vasilija Šukšina „Došao sam da vam dam slobodu“.

Monodrama „Želim da živim“ nudi duboki uvid u raznolikost i bogatstvo života koje se jedino može izraziti pesmom, strastvenom čežnjom za nemogućim, onome što bi moglo biti i romantičnom nadom da se dosegne duga.

banner

Sergej Paršin će scenu deliti sa bendom koji će dodatno obogatiti ovo jedinstveno izođenje, a publika će moći da prati predstavu uz titl na srpskom jeziku. Predstava traje 1 sat i 10 minuta.

Cena karte je 700 dinara, dok za studente, đake, penzionere i organizovanu prodaju cena karte iznosi 500 dinara. Karte se mogu kupiti na blagajni pozorišta, radnim danom od 10.00 do 20.00 sati.

Foto: Promo

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti