Početna » Grupa KRUG – Tribute to EKV uskoro u Nišu!

Grupa KRUG – Tribute to EKV uskoro u Nišu!

od strane bukovac

Grupa KRUG – Tribute to EKV će posle šest godina nastupiti u Nišu u petak, 27. oktobra u O2 Event klubu Oxygen (Nikole Pašića 23) od 21.00 čas.

Krug je nastao u proleće 2006. godine i osnovan je kao fuzija muzičara, članova originalne postave Ekatarina Velika, sa grupom ljudi koji su više od tri decenije na muzičkoj sceni Beograda. 

Ulaznice u pretprodaji: Caffe club Saloon (Sindjelićev trg 17 – preko puta parkinga kod Narodnog pozorišta) i Clock Travel (Trg Republike 6 – kod ulaza u Kazandžijsko sokače).           

Prvih 100 karata u prodaji su po promo ceni od 1.000 rsd, nakon toga ulaznica će koštati 1.200 rsd, a na dan koncerta 1.500 rsd.                                         

banner

Krug EKV su: 

MARKO MILIVOJEVIĆ, bubnjar sa najdužim stažom u EKV, koji je u bend došao 1991. i svirao na albumima “Dum Dum” i “Neko nas posmatra”, kao i na live albumu “Kao u snu”. 

DRAGIŠA USKOKOVIĆ ĆIMA, bas gitara, koji je svirao na albumima “Neko nas posmatra” i “Kao u snu”, te na velikom broju živih svirki u to vreme. Ćima je remasterizovao “EKV Unplugged Skopje 1992.” i zajedno sa Markom remasterizovao albume “Dum Dum” i “Neko nas posmatra” u izdanju PGP RTS i u saradnji sa Zadužbinom Milan Mladenović. 

NEMANJA DAŠIĆ, vokal i gitara, ex “Vampiri“. 

DEJAN TOMOVIĆ TOMKE, klavijature, sarađivao sa mnogobrojnim istaknutim muzičarima i bio član nekoliko poznatih beogradskih grupa.     

VIDEO:

Izvor videa: Mudrac TV

Motiv nam je da damo doprinos u očuvanju sećanja na Milana, Bojana, VDa i Margitu i da iako svesni njihove potpune nezamenljivosti, pružimo mogućnost mladima koji nisu mogli da čuju EKV uživo, da deo tog duha osete na koncertu u našem izvođenju. 

Mi koncerte doživljavamo kao privilegiju da sa gostima na bini, prijateljima i publikom podelimo fascinaciju za tim genijalnim ljudima i njihovim idejama. 

Ekatarina Velika – EKV ostavila je snažan trag na  celokupnoj rok sceni i mnogim bendovima služila je kao uzor u stvaralaštvu – navode članovi benda.

Autor naslovne fotografije: Aleksandar Stojković

Foto: Promo – Krug Tribute to EKV               

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti