Početna » Koncert za sve generacije: Legendarni Električni orgazam stiže u Kruševac 20. oktobra

Koncert za sve generacije: Legendarni Električni orgazam stiže u Kruševac 20. oktobra

od strane bukovac

Nakon dva rasprodata prošlogodišnja koncerta, legendarni „Električni orgazam” se vraća u Kruševac 20. oktobra sa odličnim repertoarom sastavljenim od odabranih pesama sa albuma „Les chansones populaires” i svih najvećih hitova! Koncert će biti održan u Basement baru sa početkom od 21 sat.

Les chansones populaires je album sa obradama pesama poznatih svetskih bendova uz koje je „Orgazam” odrastao i koje su njima bile bitne. Ploča je objavljena davne 1983. godine za Jugoton i na njoj se nalazi 8 velikih pesama „Rolingstounsa”, „Bitlsa”, „Bouvija”, „Dorsa”, „Velvet andergraunda”, „Ti-Reksa” i drugih, a u prepoznatljivom stilu „Električnog orgazma”.

Pored odabranih pesama sa albuma „Les chansones populaires”, „Električni orgazam” će na koncertu, naravno, odsvirati i sve hitove uz koje su odrastale generacije poklonika rok muzike na ovim prostorima, kao što su „Igra rokenrol cela Jugoslavija”, „Zlatni papagaj”, „Bejbe ti nisi tu”, „Da si tako jaka”, „Nebo”, „Svečane bele košulje”, „Seks, droga, nasilje i strah”, „Ne postojim” i mnoge druge.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1.300 rsd su u prodaji u Basement baru (Majke Jugovića 11). Na dan koncerta ulaznice će koštati 1.500 rsd, ukoliko se ne rasprodaju ranije.

banner

Foto: Wood

Autor: Nikola Jovanović – Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti