Početna » ‘Heroji Halijarda’ u Cineplexx Niš bioskopu

‘Heroji Halijarda’ u Cineplexx Niš bioskopu

od strane bukovac

Specijalna projekcija filma sa posetom dela autorske ekipe, u petak, 13. oktobra 2023. godine

Specijalna projekcija novog domaćeg ostvarenja Radoša Bajića, ,,Heroji Halijarda” održaće se u Cineplexx Niš bioskopu, u petak 13. oktobra od 20 časova.

Gostima Cineplexx bioskopa, nakon projekcije predstaviće se deo autorske i glumačke ekipe.

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

banner

U proleće 1944, u trenutku završnice Drugog svetskog rata, u jednom srpskom selu u toku je najveća pojedinačna akcija spasavanja američkih i savezničkih pilota u istoriji svetskog vazduhoplovstva, poznata kao „Operacija Halijard“. U pozadini ovog istorijskog događaja odvija se priča o tri brata Jovića i njihovoj porodici, razapetoj između suprotstavljenih ideologija. Dok se Mirko bori u odredima Jugoslovenske vojske u otadžbini, Sreten se pridružio partizanima. Ilija, najmlađi muški naslednik, koga otac želi da sačuva, rastrzan je između dve strane. Saga o njima i njihove individualne tragične sudbine
predstavljaju paradigmu srpske nacionalne tragedije, bratoubilaštva i ideoloških raskola, koji ceo jedan narod odvode u sunovrat.

Trejler filma ,,Heroji Halijarda“:

U glavnim ulogama našli su se Žarko Laušević, Petar Božović, Nela Mihailović, Nikola Rakočević, Radovan Vujović, Steven William Moore, Čubrilo Čupić i Nina Nešković. Režiju potpisuje Radoš Bajić.

Ne propustite specijalnu projekciju filma ,,Heroji Halijarda” u Cineplexx Niš bioskopu u petak, 13. oktobra od 20 časova.

Fotografija, baner i trejler filma: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti