Početna » Predstavljanje najboljih serija i filmova u novembru

Predstavljanje najboljih serija i filmova u novembru

od strane bukovac

Premijere serija

Frasier

Sa Kelsijem Gramerom u glavnoj ulozi i kao izvršnim producentom, nova serija prati Frejžera Krejna u poglavlju života dok se vraća u Boston, u Masačusetsu, i suočava sa novim izazovima, stvara nove veze i konačno ostvaruje neke stare snove. Frejžer je ponovo tu!

Prve dve epizode dostupne su od 3. novembra, a sve ostale nove epizode izlaziće jednom nedeljno.

banner

Fellow Travelers

Kreirana od strane Rona Nisvanera, nominovanog za Oskara, zasnovana na romanu Tomasa Malona, Fellow Travelers je epska ljubavna priča i politički triler, koji beleži nestalnu romansu dva veoma različita muškarca. Met Bomer igra harizmatičnog Hokinsa Fullera, koji održava svoju političku karijeru iza scene. Hokins upoznaje Tima Laflina, idealističnog mladića. Oni počinju romansu dok Džozef Makarti i Roj Kon objavljuju rat subverzivcima i seksualnim devijantima, pokrećući jedan od najmračnijih perioda u američkoj istoriji 20. veka.

Prva epizoda dostupna je od 19. novembra, a sve ostale nove epizode izlaziće jednom nedeljno.

Dreamland

Dreamland je porodična drama o tajnama, lažima, ljubavima i različitim željama koje dele četiri sestre. Smeštena u britanskom primorskom gradu Margejt, ovo je crnohumorno istraživanje ženskih odnosa među različitim generacijama. Najstarija sestra Triš je trudna po treći put, a njene dve sestre, Kler i Lejla, priskaču joj u pomoć, zajedno sa mamom i bakom. Ali kada se njihova druga sestra, Mel, neočekivano ponovo pojavi u njihovim životima, njen povratak preti da destabilizuje celu porodicu.

Prva epizoda dostupna je od 21. novembra, a sve ostale nove epizode izlaziće jednom nedeljno.

Yellowjackets

Epska, psihološka horor priča o preživljavanju i drama o odrastanju, Yellowjackets je saga o timu izuzetno talentovanih srednjoškolki koje igraju fudbal i spletom (ne)srećnih okolnosti preživljavaju avionsku nesreću u zabačenoj divljini na severu zemlje. Serija prati transformaciju složenog, ali uspešnog tima koji se deli u divlje, nasilne klanove.

Nastavak serija

Codename: Annika

Finska detektivka Ema Haka još uvek pohađa obuku za agente na tajnom zadatku kad je pošalju na misiju u korumpirani svet trgovine umetničkim delima u Stokholmu. Smirena i pribrana Ema preuzima identitet divlje i vatrene Anike Stormar sa ciljem da se približi galeristi Rasmusu Stalgrenu, osumnjičenom za slučaj koji se priprema protiv prethodno nedodirljivog Blanka, skandaloznog po pranju novca.

Fleeting Lies

Mesec dana pre svog venčanja i upravo pre imenovanja za direktorku kompanije, Lusiju izdaje Santi, njena konkurencija u borbi za unapređenje. Zbog toga je Lusija optužena za industrijsku špijunažu i dobija otkaz na licu mesta. Odjednom Lusijin život i budućnost postaju izuzetno neizvesni, a ona se nalazi pred ogromnom dilemom.

Poker Face

Serija Poker Face sačinjena je od 10 epizoda, a nove misterije dolaze svake sedmice. Radnja serije prati Natašu Lion u ulozi Čarli, koja ima izuzetnu sposobnost da otkrije kada neko laže. Ona kreće na put u svojoj Plimut Barakudi i gde god da stane nailazi na novu grupu ljudi i čudne zločine koje jednostavno mora da reši.

Special Ops: Lioness

Serija Special Ops: Lioness se zasniva nastvarnom životu i sledi Kruz Manuelos, malo grubu ali strastvenu mladu pripadnicu marinaca koja je regrutovana da se priključi Timu lavica kako bi pomogla da se iznutra sruši jedna teroristička organizacija. Zoi Saldana igra Džo, šeficu u stanici programa Lavica čiji je zadatak da obuči, kontroliše i predvodi svoje operativke na tajnom zadatku. Takođe igraju Majkl Keli, Morgan Friman i Nikol Kidman.

The Family Stallone

Nakon što je igrao neke od svojih najlegendarnijih likova u istoriji kinematografije, Silvester Stalone, spreman je da pred kamerama ovekoveči ulogu koju smatra najvećom u životu. Ova nova serija, koja prati Staloneove tri ćerke, ženu i njega lično, pruža nam direktan uvid u jednu od najpoznatijih porodica Holivuda.

Filmovi

The Super Mario Bros. Movie

Iz studija koji predstavlja animirane hitove kao što su Despicable Me i Sing, stiže najnovija zabavna avantura zasnovana na globalno uspešnoj franšizi Nintendo video igrica o brkatom vodoinstalateru Mariju i njegovom mršavom bratu Luiđiju u pohoduda spasu princezu Pič od zlikovca Bouzera.

Ekskluzivno dostupno na SkyShowtime platformi od 5. novembra.

Infinity Pool

Aleksandar Skarsgord sa Kleopatrom Kolman glumi par koji uživa u savršenom odmoru, okupani suncem na netaknutim plažama, i sa izuzetnim osobljem. Predvođeni zavodljivom i misterioznom Gabi, oni izlaze iz odmarališta, gde se dešava tragična nesreća i ostavlja ih u situaciji suočavanja sa politikom nulte tolerancije na kriminal.

Ekskluzivno dostupno na SkyShowtime platformi od 27. novembra.

Renfield

U ovoj modernoj priči o čudovištima i Drakulinom odanom slugi, Nikolas Hoult glumi Renfilda, namučenog pomoćnika najnarcisoidnijeg šefa u istoriji, Drakule. Renfild je primoran da pribavlja plen za svog gospodara i da izvrši svaki njegov zahtev, bez obzira na poniženje.

Ekskluzivno dostupno na SkyShowtime platformi od 19. novembra.

Promo vizuali: SkyShowtime platforma

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti