Početna » ‘Kapetan Marvel 2’ na Comic night događaju u Cineplexx Niš bioskopu

‘Kapetan Marvel 2’ na Comic night događaju u Cineplexx Niš bioskopu

od strane bukovac

U sredu, 8. novembra, od 20 časova na Comic night događaju u Cineplexx Niš bioskopu očekuje vas „Kapetan Marvel 2“ i nastavak sage o jednoj od najznačajnijih junakinja u filmskom univerzumu. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Za sve posetioce smo obezbedili postere i piće dobrodošlice – Pepsi Max, a najsrećniji će dobiti i Darkwood knjige sa likom Nika Fjurija.

Nakon velikog uspeha filma iz 2019. godine sa Bri Larson i Semjuelom L. Džeksonom, sada se pred Kerol Denvers postavljaju nove avanture koje je nemoguće ignorisati. Ona i Nik Fjuri se ponovo susreću, sa suprotstavljenim stavovima i ciljevima.

Moći Kerol Denvers se prepliću sa moćima Kamale Kan i Monike Rambo, pa su primorane da rade zajedno kako bi spasile univerzum.

banner

Iako je Kerol povratila identitet koji su joj oduzeli pripadnici tiranske Kri vrste i osvetila se Vrhovnoj inteligenciji, ona ponovo nosi teret destabilizacije univerzuma. Kada je dužnost dovede do Crvotočine povezane sa Kri revolucijom, njene moći mešaju se i prepliću sa moćima Kamale Kan, poznate kao Ms. Marvel, kao i sa moćima zaboravljene nećake, sada S.A.B.E.R. astronautkinje Monike Rambo. Ovaj izuzetan trio mora da nauči kako da zajedno i udruženo radi kako bi spasao univerzum.

Ne propustite novo akciono ostvarenje na Comic night događaju i otkrijte kako će se Kerol Denvers izboriti sa izazovima u nastavku popularne sage.

Vidimo se u sredu, 8. novembra od 20 časova u Cineplexx Niš bioskopu!

Trejler filma:

Ulaznice su uveliko u prodaji na blagajnama Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Fotografije, baneri i trejler filma: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti