Početna » Serije koje vas očekuju na SkyShowtime platformi od januara

Serije koje vas očekuju na SkyShowtime platformi od januara

od strane bukovac

The Curse

Serija The Curse govori o Vitni i Ašeru Sigel, mladom bračnom paru koji pokušava da približi koncept ekološkog stanovanja maloj zajednici Espanjola u Nju Meksiku. Njihova nastojanja se dodatno komplikuju kada ekscentrični producent rijaliti programa, Dagi, uvidi da može da iskoristi njihovu priču. Kako serija odmiče, tako se ovaj par sve više upliće u misterioznu mrežu etičkih i moralnih pitanja, istovremeno pokušavajući da ne ugrozi svoju vezu.

U ovoj seriji glavne uloge tumače Ema Stoun (La La Land, The Favourite), Filder (The Rehearsal) i Safdi (Oppenheimer). Među gostujućim zvezdama su Barkhad Abdi, nominovan za nagradu Oscar, Korbin Bernsen, nominovan za nagradu Emmy i Konstans Šulman. Prvih pet epizoda dostupno je od 5. januara.

SkyMed

banner

Prve 3 epizode ​​biće dostupne za strimovanje isključivo na SkyShowtime platformi od 20. januara, a preostale epizode ​​će biti objavljivane svake sledeće nedelje.

SkyMed se vratio! Zmije u avionu i još iznenađenja se sprema za ovu sezonu. Život, smrt i drama na 20.000 metara. Serija plete priče oko raznolikog ansambla mladih Hitnih odgovora na udaljenom severu, gde su pomoć – i preživljavanje – bukvalno hiljadama milja daleko. Tokom sezone, iskušenja, trijumfi, veze i slomovi na opasnom poslu u nemilosrdnom okruženju će svakog od njih izazvati da se suoči sa svojim strahovima i da odrastu.

The Long Shadow

Prve tri epizode će biti dostupne za strimovanje isključivo na SkyShowrtme platformi od 21. januara, a preostale epizode ​​će izlaziti svake sledeće nedelje.

Prava kriminalistička drama je definitivan prikaz očajničkog petogodišnjeg lova na serijskog ubicu Pitera Satklifa, fokusirajući se na živote žrtava koje su mu prešli put i živote policajaca u srcu policijske istrage. Sa žrtvama, njihovim porodicama i preživelima u srcu ove serije, Duga senka donosi novu perspektivu u dobro dokumentovanu priču. Pedantno istražen i oslanjajući se na najobimniju arhivu istrage, koja se sastoji od stotina dosijea predmeta, transkripata intervjua i policijskih izveštaja, serija je takođe zasnovana na Vicked Beiond Belief, kritički hvaljenom prikazu slučaja Majkla Biltona, koji je objavio Vilijam Kolins. Nagrađivani glumac Tobi Džons igraće Denisa Hobana, koji je na početku vodio istragu, a Dejvid Morisi preuzima ulogu Džordža Oldfilda, koji je slavno preuzeo istragu. Li Inglbi je Džim Hobson, dok Ketrin Keli igra Emili Džekson sa Danijelom Mejsom kao njenim mužem, Sidni Džekson i Šonom Tomasom kao njihovim sinom, Nilom Džeksonom. Džil Halfpeni igra Dorin Hil, sa Dejzi Voterston kao njenom ćerkom, Žaklin Hil. Jasmin Li-Džons igra Marselu Klakston, Moli Rajt kao Dona Deanđelo, Liz Vajt kao  Meg Vinterbern i Šon Duli kao DCS Kris Greg.

Unwanted

Prve tri epizode ​​će biti dostupne za strimovanje isključivo na SkyShowtime platformi od 23. januara, a preostale epizode ​​biće objavljenje svake sledeće nedelje.

Inspirisana nagrađivanom knjigom „Bilal“, ova moćna serija prati šta se dešava kada brod za krstarenje Orizzonte, prepun zapadnjačkih turista, spase grupu izbeglica. Njihove priče se prepliću sa pričama posade i putnika, a sve dobija dramatični preokret kada neke od izbeglica, iz očaja, odluče da uzmu brod kao taoca kada saznaju da će biti vraćeni u Libiju, upravo na to mesto odakle su pobegli -Ovde, na brodu Orizzonte, čovečanstvo i surovost, tolerancija i rasizam, nada i tuga, život, a na kraju i smrt, sada će doći do neizbežnog sudara…

Foto: SkyShowtime platforma (ustupljene fotografije)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti