Početna » Judit Albers imenovana za novu generalnu direktorku A1 Srbija

Judit Albers imenovana za novu generalnu direktorku A1 Srbija

od strane bukovac

Dejan Turk preuzima novu organizacionu jedinicu A1 Slovenija i A1 Hrvatska

Uprava A1 Grupe imenovala je Judit Albers za novu generalnu direktorku kompanije A1 Srbija, počev od 1. juna 2024. godine. Dejan Turk, koji se prethodnih 10 godina nalazio na čelu A1 Srbija, nastavlja karijeru na poziciji generalnog direktora A1 Slovenija i A1 Hrvatska.

Albers ima više od 25 godina dugu međunarodnu karijeru u telekomunikacionoj industriji i bogato menadžersko iskustvo u nekoliko zemalja. Pridružila se A1 Grupi 2021. godine i od tada je vodila i transformisala međunarodno poslovanje. Osim toga, Judit je veliki pokretač digitalizacije i modernizacije, a dala je i značajan doprinos razvoju borbe protiv prevara u oblasti međunarodnog poslovanja i veleprodaje.

Bila je deo AzerTelecom-a u Azerbejdžanu, gde je bila odgovorna za međunarodni segment poslovanja operatora, uključujući govorni i internet saobraćaj širom sveta.

banner

Od 1999. do 2018. godine Albers je radila za Deutsche Telekom na nekoliko lokacija (Bon, Budimpešta i Balkanski region), gde se nalazila na različitim rukovodećim pozicijama. Bila je na poziciji rukovodioca Voice Trading-a, CIE, ME i Azije, gde je upravljala saobraćajem Deutsche Telekoma i brojnih filijala u istočnoj Evropi, vodila poslovanje u Aziji i bila zaslužna za razvoj poslovanja na Bliskom istoku, ostvarujući značajne rezultate.

Judit će se fokusirati na dalji razvoj kompanije A1 na tržištu Srbije u svim segmentima, uključujući kvalitet mreže, digitalnu transformaciju i implementaciju novih tehnologija i usluga.

Foto: A1 Srbija (ustupljena fotografija)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti