Početna » Jelena Gavrilović održaće večeras koncert posvećen Sonji Savić u Čačku

Jelena Gavrilović održaće večeras koncert posvećen Sonji Savić u Čačku

od strane bukovac

Specijalna gošća Katarina Radivojević

Naša poznata glumica izuzetnog glasa, Jelena Gavrilović, održaće večeras koncert filmske muzike – „Cinema acoustic“ sa početkom u 20.00 časova u Kulturnom centru Čačak, u okrviru finala Prestonice kulture Srbije – Čačak 2023, projekta Čačanska Rodna. Besplatne ulaznice za ovaj koncert mogu se podići na biletarnici Kulturnog centra Čačak.

Koncert je Jelena Gavrilović posvetila legendarnoj Sonji Savić koja je rođena u Čačku, 1961. godine.

Kako je Jelena izjavila, ona bi volela “da se zajedno prisetimo svih onih numera iz domaćih ali i stranih filmova na kojima smo odrastali.”

banner

Specijalna gošća večeri je glumica Katarina Radivojević sa kojom će Jelena prvi put nastupiti uživo, a na sceni će takođe biti izuzetni muzičari: Gabor Bunford (saksofon i klarinet), Miloš Šikman (perkusije), Marko Atanacković (klavijature), Banko Banković (gitara).

Glumica Jelena Gavrilović dobila je nedavno ovacije publike na tri koncerta “Dizni 100” (Disney100”) u Beogradu. Jelena je izvela čuvene numere iz oba dela popularnog animiranog hita “Zaleđeno kraljevstvo” (“Frozen”), po čemu je poznata i van granica naše zemlje: “Sad je kraj” (Let It Go”) i “Meni neznano” (“Into the Unknown”). Ona je dala glas za srpsku verziju Elze, a  Dizni studio je upravo Jelenu Gavrilović uvrstio među 25 najboljih glasova za tu ulogu.

Autor fotografija: Nebojša Babić

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti