Početna » Poziv IT stručnjacima na humanitarni turnir u stonom tenisu ‘Liga++ IT Open’

Poziv IT stručnjacima na humanitarni turnir u stonom tenisu ‘Liga++ IT Open’

od strane bukovac

Ljubitelji stonog tenisa i IT profesionalci imaju jedinstvenu priliku da učestvuju u humanitarnom turniru “Liga++ IT Open”, koji će se održati od 5. do 7. marta u Stonoteniskom domu hale “Čair”. Ovaj događaj, koji se organizuje treći put, okuplja zaposlene u IT sektoru u sportskom nadmetanju sa ciljem prikupljanja sredstava za humanitarne svrhe.

Učešće u turniru zahteva donaciju od minimalno 1.000 dinara, koja će biti uplaćena u fond projekta “Za buduće mame”. Ova inicijativa realizuje se u saradnji sa Džedajskim pokretom i Naučno tehnološkim parkom Niš, sa ciljem da se pruži podrška i pomoć budućim majkama.

Prijave za učešće su otvorene do 29. februara, a žreb za takmičare biće obavljen 3. marta. Firme imaju mogućnost da uplate kotizaciju za svoje zaposlene, uz obavezu da obaveste organizatore o broju učesnika.

Ovaj događaj predstavlja odličnu priliku za IT zajednicu da se okupi, uživa u omiljenom sportu i istovremeno doprinese dobrom cilju. Prijavite se, uživajte u igri i budite deo ove plemenite inicijative!

banner

Za više informacija i prijavu posetite link.

Foto: Freepik.com

Izvor: Uzivo24.com

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti