Početna » Slađa Allegro za Media Press: Važno je da publika ponese lepe utiske sa koncerta (VIDEO)

Slađa Allegro za Media Press: Važno je da publika ponese lepe utiske sa koncerta (VIDEO)

od strane bukovac

U koncertnoj dvorani “Čair” u Nišu, protekle subote, održan je spektakularan koncert koji će ostati urezan u sećanjima svih prisutnih. Slađa Allegro, čarobni vokal domaće muzičke scene, uspela je da napravi veče prepuno emocija, uzbuđenja i nezaboravnih trenutaka.

Od samog početka, dobra atmosfera nije izostala, kada je ova pevačica u pitanju. Uzbuđenje je raslo dok su se smenjivali prepoznatljivi taktovi njenih poznatih hitova. Slađa je otvorila koncert pesmom “Jelen”, koja je odmah razgalila srca prisutnih, nateravši ih da se prepuste talasu emocija.

Kako je veče odmicalo, popularna pevačica je nizala hit za hitom, a publika je, kao jedno, pevala pesme “Živim za to “, “Hrabro srce”, “Bataljon” i pratila njihov brzi ritam.

Najemotivniji trenutak večeri bio je kada je Slađa zapevala pesmu “Za Ljiljanu”, legendarnog pevača Tome Zdravkovića, koja je postala sinonim za nezaboravne kafanske noći i veliku ljubav prema jednoj posebnoj ženi.

banner

Upravo je svojom harizmom, energijom i predivnim glasom, popularna pevačica dokazala da je i ona posebna i dodatno produbila vezu između nje i njene publike.

Kako se nastup bližio kraju, popularna pevačica je izvela veliki hit Jašara Ahmedovskog “Isplači se, biće ti lakše”, a u jednom trenutku je i sama zaplakala na sceni i još jednom dokazala da ne krije svoje emocije pred publikom.

Koncert u Nišu bio je pravi dokaz da su pevačica i njen prateći bend u potpunosti zadovoljili istančane ukuse i najzahtevnijih ljubitelja muzike, koji su mobilnim telefonima zabeležili svaki trenutak ovog muzičkog spektakla.

Portal Media Press Srbija svojim čitaocima donosi ekskluzivni intervju sa Slađom Allegro, sa kojom smo razgovarali na pres konferenciji u niškoj hali “Čair”, o njenoj profesionalnoj karijeri, poslovnim planovima, novim pesmama koje priprema, prošlom vremenu kada je nastupala u niškim diskotekama i o tome da li ćemo je uskoro ponovo videti u našem gradu ili u beogradskoj Areni.

VIDEO:

Foto: Portal Media Press Srbija

Video: Portal Media Press Srbija

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti