Početna » Naša Mreža karavan: Razgovaramo o preduzetništvu u Nišu

Naša Mreža karavan: Razgovaramo o preduzetništvu u Nišu

od strane bukovac

Prijavite se za prvu radionicu sa Ivanom Minićem i autorima Naše Mreže

Besplatna poslovna platforma Naša mreža koju je pokrenula A1 Srbija, već 5 godina informiše, edukuje i povezuje preduzetnike u Srbiji. Kako bi im dodatno pomogli u rešavanju problema sa kojima se suočavaju, autori Naše mreže kreću na put kako bi se videli uživo za preduzetnicima širom zemlje i pokušali da im pomognu da unaprede svoje biznise. Prva radionica u sklopu A1 Naša Mreža karavana održaće se u četvrtak 11. aprila, u Nišu, u 18 časova, u prostoru Deli na adresi Davidova 2a. Ovaj događaj predstavlja početak serije susreta koji će se tokom 2024. godine održavati u različitim gradovima širom Srbije, sa idejom razgovora o preduzetništvu i izazovima sa kojima se susreću preduzetnici na lokalnom nivou.

“Želimo da podelimo znanje i iskustvo, i porazgovaramo sa preduzetnicima i onima koji to žele da postanu, u različitim lokalnim zajednicama u Srbiji, jer verujemo da postoji niz specifičnosti sa kojima se susreću, a koje možemo da razumemo samo ako smo tu. Krećemo od Niša, a uskoro nas možete očekivati i u drugim delovima Srbije. Skoro svakog meseca do kraja godine bićemo u nekom od gradova”, izjavio je Ivan Minić, glavni i odgovorni urednik portala Naša Mreža.

U Nišu će, pored Ivana Minića, učestvovati i autori Naše Mreže: Miljan Ćupurdija, pravnik i menadžer, Ivan Tanasković, direktor Ecommerce asocijacije Srbije, Nikola Pejović, konsultant za finansije, i Ljubica Vojinović, menadžerka za razvoj ICT proizvoda u A1 Srbija. Program događaja obuhvata prezentacije iz najvažnijih poslovnih oblasti i diskusiju sa publikom,  i pruža priliku svim zainteresovanima da se upoznaju sa bogatim iskustvima i različitim izazovima sa kojima se preduzetnici često susreću, ali i da, kroz razgovore sa ovim stručnjacima, dobiju korisne preporuke za rešavanje problema i čuju inspirativne priče o uspehu. Nakon diskusije, održaće se i neformalno druženje koje će pružiti dodatnu mogućnost za networking i razmenu ideja.

banner

Učešće na radionici je besplatno, ali obavezna je registracija putem linka zbog ograničenog kapaciteta prostora.

Autor vizuala: A1 Naša Mreža karavan

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti