Početna » Repetoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 11. do 17. aprila

Repetoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 11. do 17. aprila

od strane bukovac

Na repertoaru Cineplexx Niš bioskopa za period od 11. do 17. aprila se ove nedelje nalaze sledeći novi naslovi:

„Isterivači duhova: Ledena pretnja“ –Zasnovano na filmu “Isterivači duhova” iz 1984.

U filmu „Isterivači duhova: Ledena pretnja“, Spengler porodica se vraća na mesto gde je sve počelo – kultni vatrogasni dom u Njujorku – da bi se udružila sa izvornim Isterivačima duhova, koji su razvili tajnu istraživačku laboratoriju kako bi hvatanje duhova postavili na viši stepen. Ali prilikom otkrića drevnog artefakta oslobodi se zla sila, i novi i stari Isterivači duhova moraju udružiti snage kako bi zaštitili svoj dom i spasili svet od drugog ledenog doba.

Trejler: 

banner

„Prisila“ –Kada tinejdžerka Prisila Beaulieu uđe u život Elvisa Prislija, čovek koji je već superzvezda rokenrola postaje neko potpuno neočekivan u privatnim trenucima: uzbudljiva simpatija, saveznik u usamljenosti, ranjivi najbolji prijatelj.

Trejler: 

„Pogrešan spoj“ – „Muškarci se plaše da će ih žene ismevati. Žene se plaše da će ih muškarci ubiti.” – Margaret Atvud. Užasi zabavljanja dobijaju prilagođenu interpretaciju u ovom žanrovskom trileru rediteljke Suzane Fogel. Kada Margot, studentkinja drugog semestra, ide na sastanak sa starijim Robertom (Nikolas Braun – NASLEDNICA, ZOLA), otkriva da pravi Robert nije isti kao Robert sa kojim se dopisuje. Film je nastao kao adaptacija hvaljene novele Njujorkera iz 2017. godine.

Trejler: 

„Radnička klasa ide u pakao“ – Fabrika koja je nekada zapošljavala ceo grad i okolna sela zatvorena je zbog sumnjive privatizacije i tragičnog incidenta u kom je grupa njenih radnika stradala u namerno podmetnutom požaru. Preostali radnici, devastirani gubitkom svojih najmilijih i posledičnom korumpiranom prodajom fabrike, pokreću proteste, ali čini se da su njihovi napori uzaludni i ne daju konkretne rezultate. Osećajući se napuštenim od strane vlasti, pa čak i crkve, oni traže utehu i odgovore u natprirodnom. Harizmatična Svetlana (Tamara Krcunović), bivši robijaš Mija (Leon Lučev) i drugi radnici udružuju se kako bi istražili mistične puteve nade i pravde. Dok nespretno zaranjaju u tajanstveno carstvo, prolaze kroz socijalno i emocionalno oslobađenje i neočekivano otkrivaju unutrašnju moć za koju nisu znali da poseduju.

Trejler: 

„SUGA: AGUST D TOUR ‘D-DAY’ THE MOVIE“ – Muzički film poznatog člana popularnog BTS sastava biće prikazan u subotu, 13. aprila, u 15 časova u Cineplexx Galerija bioskopu.

Trejler: 

U četvrtak, 11. aprila, od 20 časova u Cineplexx Niš bioskopu biće održan Blockbuster night povodom filma „Isterivači duhova: Ledena pretnja“. Za sve goste smo pripremili slatko posluženje pre projekcije, a najsrećniji će kući otići sa ekskluzivnim poklonima iz filma.

Zasnovano na filmu “Isterivači duhova” iz 1984. Spengler porodica se vraća na mesto gde je sve počelo – kultni vatrogasni dom u Nju Jorku – da bi se udružila sa izvornim Isterivačima duhova, koji su razvili tajnu istraživačku laboratoriju kako bi hvatanje duhova postavili na viši stepen. Ali prilikom otkrića drevnog artefakta oslobodi se zla sila, I novi i stari Isterivači duhova moraju udružiti snage kako bi zaštitili svoj dom i spasili svet od drugog ledenog doba.

Fotografije, baneri i trejleri filmova: Cineplexx Niš bioskop

Autor naslovne fotografije: Portal Media Press Srbija

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti