Početna » Dođite na Street Food Festival, čekaju vas najfiniji ukusi i specijalno iznenađenje

Dođite na Street Food Festival, čekaju vas najfiniji ukusi i specijalno iznenađenje

od strane bukovac

Pripremite se za pravu gastronomsku avanturu na Street Food Festivalu za vikend, 27. i 28. aprila, jer Tašmajdan postaje epicentar sjajnih ukusa, smeha i nezaboravnih trenutaka sa porodicom ili prijateljima!

Na svom štandu, Gorenje će obradovati posetioce ne samo jedinstvenim specijalitetima, već će demonstrirati i kako svako može na jednostavan i lak način da pripremi vrhunska jela, pomoću samo jednog uređaja.

Zahvaljujući inovativnom pristupu, svi posetioci će moći da istraže nove dimenzije poznatih kulinarskih specijaliteta. Majstori kuhinje poznati po autentičnim italijanskim specijalitetima, spremaće najbolje pice u specijalnim Gorenje rernama. Sa ovim rernama i programom PizzaPlus, čak i početnici mogu da postanu profesionalci u kuhinji! Bez obzira na nivo veštine, lako i brzo ćete pripremiti vrhunska remek-dela, baš poput onih koja će se pripremati na festivalu.

Posetioci će na Gorenje štandu moći da se prepuste duhu Italije u svakom zalogaju, ne samo kroz prepoznatljive pice, već i kroz zdrave, ukusne, čak i posne paste. Ali Street Food Festival nije samo hrana – to je prilika za druženje, istraživanje novih ukusa i učenje. Svi će moći da uživaju u raznim aktivnostima, od degustacija, do saveta o kuvanju koje će dobiti od Gorenje stručnjaka. Neki od njih će možda otkriti neki novi recept i osvojiti čak i sjajne nagrade.

banner

A jedna od nagrada koja čeka posetioce Gorenje štanda je vaučer za Hisense / Gorenje Studio, koji će im omogućiti popust od 15 odsto na kupovinu malih kućnih aparata. Uz njih ćete moći i sami da nastavite svoju kulinarsku avanturu i unesete malo Gorenje magije u svoj dom. Ovi vaučeri će moći da se iskoriste do kraja maja!

Street Food Festival na Tašmajdanu je deo velikog Uskršnjeg karnevala, ali se ističe kao poseban događaj za sve ljubitelje dobre hrane i zabave. jedan od 8 festivala do kraja godine.

Iskoristite ovu idealnu priliku da provedete kvalitetno vreme sa porodicom i prijateljima, uživate u lepim danima i upoznate nove ljude, kulture i ponovo se zaljubite u svoje omiljene zalogaje!

Foto: Gorenje (ustupljene fotografije)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti