Početna » Natali Dizdar novim letnjim hit singlom ‘Dobro je sve’ najavljuje album koji stže na poslednji dan leta

Natali Dizdar novim letnjim hit singlom ‘Dobro je sve’ najavljuje album koji stže na poslednji dan leta

od strane bukovac

Vrućim fotografijama sa plaže Natali Dizdar predstavlja novi singl i najavljuje album

Nakon što je singlovima “Zadnji dan ljeta” i “Ocean” postavila visoke standarde za letnji hit, Natali Dizdar odlučila je nastaviti niz rasplesanih vrućih ritmova i predstavlja novu pesmu – Dobro je sve!

Singl je dodatno začinila vrućim fotografijama sa plaže kojima najavljuje još jednu veliku novost – izlazak njenog novog albuma “Zadnji dan ljeta” koji možemo očekivati – kako sam naslov kaže – 22. septembra 2024. godine.

“‘Dobro je sve’ je za mene nekako savršen opis leta, a i zahvalan moto za život. Pesma je prošla kroz dugi kreativni proces i skoro da se na kraju i nije našla na albumu, ali kad je dobila ovaj naziv sve se promenilo. Na LP-u se inače nalazi na poslednjem mestu, ali mislim da je baš dobar uvod za ono što ljudi mogu očekivati 22.9.2024.” – rekla nam je Natali.

Pesma “Dobro je sve” nastavak je saradnje Natali sa Rokom Crnićem i Hrvojem Klemenčićem iz benda Porto morto koji su producenti i čitavog novog albuma. Album “Zadnji dan ljeta” dobio je ime po istoimenom singlu, ali i po osećaju koji čitavo delo prenosi. Iako se radi o ploči pravih letnjih hitova – svi oni dolaze sa dozom nostalgije i melanholije i savršeno prenose onaj predivan, ali i pomalo tužan osećaj – zadnjeg dana leta.

banner

Osim što sam uvek srećna kad neki projekat uspemo dovesti do kraja, jako sam uzbuđena zbog ovog albuma jer mislim da donosi jednu novu svežinu u zvuku, ali žanrovski je to zapravo odlazak na neka stara dobra zaboravljena mesta tamo negde sa početka 2000-ih. Super mi je bilo raditi sa Rokom i Hrvojem, biti deo njihovog kreativnog haosa i sigurna sam da ‘Zadnji dan ljeta’ neće biti naša zadnja saradnja.” osvrnula se Natali na novi album i otkrila malu tajnu: “Posebno sam srećna što na albumu imam i dva dueta, a s kim? To ćete znati 22.9. ili kao što već znate – na zadnji dan leta.

Nakon izlaska singla Natali očekuje i bogata letnja turneja.

Pesma je dostupna na svim streaming servisima

Foto: Matea Smolčić Senčar (ustupljene fotografije)

Izvor fotografija: Menart, Beograd

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti