Početna » Vreme je za peti humanitarni teniski turnir Naissus open 

Vreme je za peti humanitarni teniski turnir Naissus open 

od strane bukovac

Naissus open, peti humanitarni teniski turnir, biće održan 6. i 7. jula na terenima Teniske akademije Živković u Nišu. Čitav nagradni fond turnira biće usmeren organizaciji NURDOR.

Nakon uspešne četiri organizacije humanitarnog teniskog turnira na kojima su prikupljena značajna sredstva za organizaciju NURDOR, na redu je mali jubilej i peti turnir Naissus open.

Kao i prethodne godine turnir će trajati dva dana, 6. i 7. jula, a kao i do sada na njemu mogu učestvovati svi zainteresovani.

Prijave za turnir mogu se poslati na mejl naissusopen@gmail.com, a uz kotizaciju od 2.000 dinara, pravo učešća imaju svi zainteresovani.

banner

Takođe, kao i ranijih godina, moguće je, a i poželjno, da kompanije koje žele da uplate donaciju organizaciji NURDOR, i na taj način pomognu nagradni fond turnira, pošalju mejl na naissusopenofficial@gmail.com ili kontaktiraju sa organizatorom putem društvenih mreža na instagramu (@naissusopenofficial) ili fejsbuku – Humanitarni teniski turnir “Naissus Open” .

Pobedu na prvom HTT Naissus openu održanom 2019. godine, odneo je teniski sudija iz Prokuplja Marjan Angelovski, koji je u finalu savladao golmana malog fudbala iz Niša, Pavla Pavlovića. Trijumf na drugom turniru ostvario je Milan Kocić, radnik Leonija i rekreativni teniser iz Niša. Treći turnir osvojio je nekadašnji teniser Luka Vasiljković savladavši u finalu Vukašina Vasića, dok je prethodni turnir po prvi put imao mušku i žensku kategoriju, a pobednici su bili Mila Ivanov i Nemanja Marjanović.

Autor vizuala: Naissus open (promo)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti