Početna » SkyShowtime objavio je da će druga sezona serije Tulsa King, u kojoj glavnu ulogu igra Silvester Stalone, nominovan za nagradu Oscar, biti dostupna za strimovanje ekskluzivno od 18. septembra

SkyShowtime objavio je da će druga sezona serije Tulsa King, u kojoj glavnu ulogu igra Silvester Stalone, nominovan za nagradu Oscar, biti dostupna za strimovanje ekskluzivno od 18. septembra

od strane bukovac

SkyShowtime je danas objavio da će dugo očekivana druga sezona hit originalne serije Tulsa King, u kojoj glavnu ulogu igra Silvester Stalone, nominovan za nagradu Oscar, biti dostupna za strimovanje ekskluzivno na SkyShowtime platformi od 18. septembra. Na platformi je premijerno prikazan i prvi tizer za novu sezonu. Izvršni producenti su Tejlor Šeridan, nominovan za nagradu Oscar, scenarista Terens Vinter, nominovan za nagradu Oscar i reditelj Krejg Zisk, nominovan za više nagrada. Tulsa King se trenutno snima u Oklahomi i Atlanti. Ovu seriju su producirale kuće MTV Entertainment Studios i 101 Studios.

U drugoj sezoni, Dvajt (Stalone) i njegova ekipa nastavljaju da grade i brane svoju rastuću imperiju u Tulsi, ali samo što stanu na noge, shvataju da i drugi imaju iste interese i želje kao oni. Uz sve veće pretnje od mafijaša iz Kanzas Sitija i veoma moćnog lokalnog biznismena, Dvajt se bori za bezbednost svoje porodice i ekipe, istovremeno pokušavajući da drži sve poslove pod kontrolom. Pored toga, i dalje ima nezavršenih poslova u Njujorku.

Sjajna glumačka ekipa u seriji Tulsa King obuhvata imena kao što su Martin Star, Džej Vil, Maks Kasela, Vinsent Pjaca, Tatjana Zapardino, Anabela Šjora, Nil Mekdana, Frenk Grilo, Domenik Lombardoci, Andrea Sevidž, Geret Hedland i Dejna Dilejni.

Pored Tejlora Šeridana, Terensa Vintera i Krejga Ziska, izvršni producenti serije Tulsa King su i Dejvid C. Glaser, Ron Burkl, Bob Jari, Dejvid Hatkin, Silvester Stalone, Brejden Aftergud i Kit Koks. Distributer serije je kompanija Paramount Global Content Distribution.

banner

Tulsa King je deo sve većeg Šeridanovog portfolija na SkyShowtime platformi. Taj portfolio obuhvata: serije 1883, 1923, Mayor of Kingstown, Lawmen: Bass Reeves, predstojeću seriju Landman, drugu sezonu serije Lioness, koja je trenutno u produkciji i svih pet sezona serije Yellowstone.

Pušten je prvi tizer za novu sezonu:

Za više informacija, posetite:

Veb-sajt: www.skyshowtime.rs
Redakcija: https://corporate.skyshowtime.com  
LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime  
X (nekadašnji Twitter): www.twitter.com/SkyShowtime
 

O SkyShowtime platformi

SkyShowtime je najnovija evrposka striming usluga. Reč je o zajedničkom projektu Comcasta i Paramount Globala koji na jednom mestu nude najbolje od holivudske i domaće zabave.

SkyShowtime donosi filmove i originalne serije čuvenih brendova televizijskih kuća i studija Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock, kao i originalne serije baš od SkyShowtime i novo je mesto za vrhunsku zabavu u Evropi.

Lansirana na svim tržištima 2023. godine, SkyShowtime platforma je dostupna u: Albaniji, Andori, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Crnoj Gori, Češkoj, Danskoj, Finskoj, Hrvatskoj, Kosovu, Mađarskoj, Holandiji, Norveškoj, Poljskoj, Portugalu, Rumuniji, Severnoj Makedoniji, Slovačkoj, Sloveniji, Srbiji, Španiji i Švedskoj. Dostupna je putem odabranih televizijskih usluga na određenim tržištima, uređaja s operativnim sistemima Apple iOS, tvOS i Android, uređaja Android TV, Google Chromecast, LG TV i Samsung Smart TV, i putem interneta.

Fotografija i trejler serije Tulsa King: SkyShowtime platforma (ustupljen promo materijal redakciji Media Press-a)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti