Početna » Titula za Marjana Stančića na HTT Naissus open, Mila Ivanov odbranila trofej

Titula za Marjana Stančića na HTT Naissus open, Mila Ivanov odbranila trofej

od strane bukovac

Održan jubilarni peti humanitarni teniski turnir Naissus open sa koga je i ovoga puta celokupni nagradni fond od 137.290,00 dinara pripao organizaciji NURDOR.

Osvajač petog humanitarnog teniskog turnira Naissus open odigranog 6. i 7. jula na terenima Teniske akademije Živković je Marjan Stančić, koji je u finalu, koje je trajalo preko dva sata, savladao Jovana Mandžukića rezultatom 2:1, po setovima 5:7, 7:5, 10:1!

Marjan je 2023. godine poražen u finalu, dok je sada uspeo da osvoji pehar. Ovogodišnji turnir okupio je četrdesetak takmičara u muškoj i ženskoj konkurenciji i preko 50 ljubitelja tenisa i humanih ljudi iz Niša, Pirota, Kragujevca, Kruševca, Negotina i drugih gradova.

Kao i od starta turnira 2019. godine, pobednik je novčanu nagradu, sakupljenu od donacija kompanija, kotizacija učesnika i humanosti svih posetilaca, u iznosu od 137.290,00 dinara uručio organizaciji NURDOR.

banner

Ove godine drugi put je organizovan i ženski turnir, a titulu iz 2023. odbranila je Mila Ivanov koja je u finalu bila bolja od Teodore Stanković.

Organizatori još jednom zahvaljuju svima na humanosti, pomoći i učešću!

Foto: Humanitarni teniski turnir “Naissus Open”

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

Izbor urednika

Najnovije vesti