Početna » Redovi na otvaranju iStyle prodavnice u Beogradu

Redovi na otvaranju iStyle prodavnice u Beogradu

od strane bukovac

Kompanija iSTYLE otvorila je svoju novu i prestižnu prodavnicu u srcu Beograda, u Knez Mihailovoj 17. Kupci su na crvenom tepihu od ranog jutra napravili veliku gužvu, čekajući u redu otvaranje nove Apple Premium Reseller destinacije. Prvih 100 posetilaca dobilo je i vredne iSTYLE poklone, koje su osvojili na digitalnom točku sreće.

Autorka crteža: Tanja Đurđić

Za odlično raspoloženje bio je zadužen poznati beogradski DJ Prema, koji je deo muzičkog programa realizovao na novom iPad Pro tabletu. Sa posetiocima i prolaznicima družio se i razgovarao voditelj Miloš Maksimović, koji je otkrio brojne zanimljivosti o iStyle i Apple kompaniji, a neki od posetilaca poneli su sa otvaranja i posebnu uspomenu – digitalnu karikaturu, delo umetnice Tanje Đurđić, koja je pomoću iPad Pro i Apple olovke dodala malo prave magije ovom događaju. Oduševljenje posetilaca i prolaznika izazvali su i Tres Companos, mladi muzičari koje Beograđani i prolaznici vrlo dobro poznaju iz Knez Mihailove ulice.

Tačno u 11 sati Siri je pozvala iSTYLE prodavnicu u Knez Mihailovoj, svečano označila početak rada i pozvala sve da uđu i pogledaju šta ih unutra čeka – popusti, akcije i brojna iznenađenja za prve kupce.

banner

Otvaranje ove prodavnice predstavlja veoma važnu prekretnicu za iSTYLE, jer joj lokacija na kojoj se nalazi pruža mogućnost da postane vodeća prodavnica naše kompanije. Svojim modernim i jednostavnim, ali efektnim dizajnom prodavnica omogućava posetiocima lak pristup najnovijem Apple asortimanu u srcu prestonice. Sada ćemo biti bliže svima – našim stalnim kupcima, turistima, kosmopolitama u Beogradu i predstavnicima korporativnog sektora. Kao vodeći Apple Premium partner i Apple Premium Reseller u regionu, ostvarićemo sa kupcima još jaču vezu, nudeći im sve ono zbog čega nas biraju i vole, rekla je Ljiljana Bauk, generalna menadžerka iSTYLE kompanije u Srbiji.

iSTYLE prodavnica u Knez Mihailovoj otvorena je svaki dan, a posetioci će, osim kupovine, moći da pregledaju i isprobaju Apple uređaje i zatraže servis. Posetioci imaju pristup kompletnom asortimanu Apple proizvoda i dodatne opreme i širokom spektru kompatibilnih dodataka za Apple ekosistem. Visoko obučeno osoblje će biti na raspolaganju da pruži stručne savete i podršku kroz svaki korak putovanja kupca, uključujući rešenja za plaćanje, iSTYLE Comfort pakete usluga, programe zamene korišćene opreme, podršku ovlašćenog servisa i specijalne ponude za studente, profesore i obrazovne ustanove.

Najveća mreža Apple Premium prodavnica

iSTYLE je najveća mreža Apple Premium prodavnica u devet zemalja Centralne i Istočne Evrope. Prva iSTYLE prodavnica otvorena je 1999. godine (u Srbiji 2009. godine), a kompanija trenutno upravlja sa više od 100 prodavnica širom regiona.

iSTYLE je više od običnog komercijalnog prostora, to je destinacija na kojoj imate mogućnost da istražite Apple ekosistem uz pomoć posvećenog tima stručnjaka. Zakazivanjem sastanka, kupci mogu da iskoriste različite usluge, uključujući inicijalno podešavanje kupljenih uređaja, prenos podataka sa postojećih računara ili uređaja, radionice, kurseve obuke i personalizovane sesije jedan na jedan sa sertifikovanim Apple stručnjacima.

Ovlašćeni Apple servis

Kao Apple Ovlašćeni Servisni Pružalac, iSTYLE tim pouzdanih stručnjaka specijalizovan je za brzu i pouzdanu popravku svih Apple uređaja, bilo da su u garantnom roku ili van njega.

Usluge uključuju dijagnostiku proizvoda, pokrivene popravke, instalaciju softvera, nadogradnju hardvera, povratak podataka, čišćenje opreme i treninge o optimalnom korišćenju Apple proizvoda kako bi se sprečile potencijalne štete.

Foto: Bogdan Kosanović (ustupljene fotografije redakciji Media Press-a)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti