Početna » Električni orgazam večeras u Nišu slavi 40 godina albuma ‘Kako bubanj kaže’, uz sve hitove

Električni orgazam večeras u Nišu slavi 40 godina albuma ‘Kako bubanj kaže’, uz sve hitove

od strane bukovac

Legendarni rok bend Električni orgazam nastupiće večeras u Nišu od 21 sat. Koncert će biti održan u Banovini, jednom od najlepših koncertnih prostora u gradu. Bend će ovom prilikom sa niškom publikom proslaviti 40 godina od objavljivanja kultnog četvrtog albuma „Kako bubanj kaže”.

Pored odabranih pesama sa pomenutog albuma, Električni orgazam će na koncertu, naravno, odsvirati i sve hitove uz koje su odrastale generacije poklonika rok muzike na ovim prostorima, kao što su „Igra rokenrol cela Jugoslavija”, „Zlatni papagaj”, „Bejbe ti nisi tu”, „Da si tako jaka”, Nebo”, „Svečane bele košulje”, „Seks, droga, nasilje i strah”, „Ne postojim” i mnoge druge.

„Za nas je uvek poseban doživljaj kada sviramo u Nišu jer je niška publika jedna od najboljih u regionu. Predstojeći koncert će biti prava rokenrol proslava, jer ove godine slavimo 40 godina od objavljivanja albuma ‘Kako bubanj kaže’, tako da ćemo ekskluzivo odsvirati neke pesme sa tog albuma koje dugo nismo svirali i koje nisu deo naše standardne set-liste. Ostatak repertoara činiće, naravno, naši najveći hitovi, tj. sve one pesme uz koje su odrastale generacije ljubitelja roka na ovim prostorima. Nakon ove turneje više nećemo svirati većinu pesama sa slavljeničkog albuma, tako da je ovo jedinstvena prilika za sve one koji vole taj naš album da čuju kako te pesme danas zvuče uživo. Dođite da zajedno napravimo noć za pamćenje, jer u Banovini smo uvek dočekani s velikim entuzijazmom i svaki koncert ovde nosi posebnu emociju!”, kaže pevač, gitarista i frontmen Električnog orgazma Srđan Gojković Gile pred koncert u Banovini.

Ulaznice po ceni od 1700 rsd prodavaće se na ulazu u Banovinu od 20 sati i biće ih dovoljno za sve zainteresovane.

banner

Autor naslovne fotografije: Wood

Autor: Nikola Jovanović – Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti