Početna » Promocija romana najboljeg mladog filozofa na svetu, Nišlije Dimitrija Golubovića

Promocija romana najboljeg mladog filozofa na svetu, Nišlije Dimitrija Golubovića

od strane bukovac

Prošlogodišnji pobednik Međunarodnog takmičenja iz filozofije u Olimpiji (Grčka) i osvajač zlatne medalje, mladi Nišlija Dimitrije Golubović objavio je svoje prvo prozno delo – roman „Dvanaest medaljona“. U pitanju je delo epske fantastike, prvi deo zamišljenog serijala, koju je objavila izdavačka kuća Medivest KT iz Niša.

Roman „Dvanaest medaljona“ premijerno će biti promovisan u utorak, 27. avgusta u niškoj pivnici „Beerblioteka“ (Janka Veselinovića 6) od 20.00 sati.

Na promociji će, pored mladog niškog pisca, govoriti i popularni pisac fantastike i umetnički direktor Zmajkona Miloš Petković, inače urednik ovog romana.

Upravo je urednik Miloš Petković na poleđini knjige istakao da je Dimitrije Golubović vunderkind, izuzetno darovit za pisanje i da u godinama koje slede od njega možemo očekivati nesvakidašnja i veličanstvena dela.

banner

Svi zainteresovani će, na samoj promociji, moći da pribave sebi primerak romana po promotivnoj ceni i sa potpisom mladog pisca.

Foto: Dimitrije Golubović (ustupljena naslovna fotografija iz privatne arhive pisca redakciji portala Media Press Srbija)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti