Početna » Brkovi u godini jubileja nastupaju u petak u niškoj Banovini

Brkovi u godini jubileja nastupaju u petak u niškoj Banovini

od strane bukovac

Pank-folk legende Brkovi održaće koncert u petak, 30. avgusta od 21 čas u Dvorištu Univerziteta u Nišu (Banovina), u organizaciji producentske kuće Long Play.

Šemso 69 i ekipa će pred vatrenim fanovima u Nišu nastupiti u sklopu turneje kojom obeležavaju 20 godina postojanja benda, ali i 15 godina od objavljivanja prvog albuma „PunkFolkWelness“, te 10 od četvrtog albuma „Pi#da materina“.

„Ne pamtim kada nam je iz nekog grada pisala tolika masa ljudi i pitala, da ne kažem zahtevala od nas da dođemo u Niš. I, evo, napokon sa veseljem mogu da kažem – Brkovi, 30.08, dvorište Banovine, vidimo se svi tamo“, radosno najavljuje frontmen benda Šemso.

Ulaznice u pretprodaji za koncert Brkova u Nišu koštaju 1.800 dinara, a na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 2.000 dinara!

banner

Karte se mogu kupiti u prodajnoj mreži Ticket Vision, a omogućena je i online kupovina karata putem linka https://tickets.rs/event/brkovi_13453

Prodajna mesta Tickets.rs u Nišu: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (Obrenovićeva 3 i TC Delta Planet – Bulevar Nemanjića 11), Knjižare Hijeroglif (Vožda Karađorđa 84a, Trg Kralja Milana 23 i Trg Pavla Stojkovića 7), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a), Meridian Niš (TC Kalča, Obrenovićeva bb)  i OMV pumpa (Dimitrija Tucovića bb).

VIDEO:

Izvor videa: Brkovi / Official Youtube channel

Promo vizual: Brkovi (ustupljen foto i video materijal redakciji portala Media Press Srbija)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti