Početna » Koncert Tee Tairović u Nišu: Spektakl za pamćenje! (VIDEO)

Koncert Tee Tairović u Nišu: Spektakl za pamćenje! (VIDEO)

od strane bukovac

U prepunoj hali “Čair”, više od 6.500 obožavalaca uživalo je u spektaklu koji je proteklog vikenda priredila popularna pevačica Tea Tairović. Koncert je bio prava poslastica za sve ljubitelje muzike, obeležen pozitivnom energijom, fantastičnim plesom i izvanrednim vizuelnim efektima.

U prvim minutima nastupa, publika je već bila na nogama i istim tempom nastavila sve do kraja koncerta. Tokom večeri, Tea je izvodila svoje najveće hitove, a energičnim nastupima i harizmom još jednom je dokazala publici zašto je trenutno jedna od najtraženijih zvezda na Balkanu.

Osim njenih popularnih pesama, koncert je sadržao i fantastične plesne koreografije, koje su dodatno doprinele spektakularnoj atmosferi. Bend je bio savršeno usviran, a zvuk je bio moćan i jasan, što je omogućilo publici da uživa u svakom tonu.

Na repertoaru su se našli i drugi hitovi, a svaki trenutak bio je prožet emocijama koje su dodatno zbližile pevačicu i publiku. “Ovaj koncert mi je bio poseban. Hvala vam što ste večeras bili deo ovog spektakla. Niš me uvek podseća zašto volim svoj posao”, izjavila je Tea emotivno na kraju nastupa, ostavljajući publiku u oduševljenju.

banner

Ovaj spektakl organizovala je koncertna agencija “Feel Balkan”, koja je još jednom pokazala profesionalnost i posvećenost u stvaranju nezaboravnih muzičkih događaja.

Tein koncert će se zasigurno pamtiti kao jedan od najuspešnijih događaja tekuće godine.

Na press konferenciji, odžanoj nakon koncerta pred mnogobrojnim novinarima, Tea je podelila utiske sa nastupa u Nišu i ekipi Media Press-a otkrila predstojeće poslovne planove.

VIDEO:

Video: Portal Media Press Srbija

Autor fotografija: Jovan Dončić (ustupljene fotografije redakciji portala Media Press Srbija)

Autor videa: Portal Media Press Srbija

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

Izbor urednika

Najnovije vesti