Početna » Koncert grupe Brkovi 30. avgusta u Nišu

Koncert grupe Brkovi 30. avgusta u Nišu

od strane bukovac

Pank-folk legende Brkovi održaće koncert u petak, 30. avgusta u Dvorištu Univerziteta u Nišu (Banovina), u organizaciji producentske kuće Long Play.

Šemso 69 i ekipa će pred vatrenim fanovima u Nišu nastupiti u sklopu turneje kojom obeležavaju 20 godina postojanja benda, ali i 15 godina od objavljivanja prvog albuma „PunkFolkWelness“, te 10 od četvrtog albuma „Pi*da materina“.

Sa prošlogodišnjeg, osmog studijskog albuma „Krvava novčanica“ izdvojili su se hitovi „Više ni pankeri ne slušaju pank“, „Bauštela“, „Go*no“, „A kada padne noć“, te su i oni na koncertima ravnopravno našli mesto uz stare favorite, rasturačke „Hormon sreće“, „Tolerancija“, „Nisam ja za tebe“, „Ku*vo prokleta“, „Mala“, „Bolje da sam s frendovima pio rujno vino“… To je garancija da će i u Banovini sve proteći uz šutke, gromoglasno pevanje, a duhovite opaske koje Šemso sipa na svakom koncertu, sasvim sigurno, neće izostati ni ovoga puta.

„Ne pamtim kada nam je iz nekog grada pisala tolika masa ljudi i pitala, da ne kažem zahtevala od nas da dođemo u Niš. I, evo, napokon sa veseljem mogu da kažem – Brkovi, 30. avgusta, dvorište Banovine, vidimo se svi tamo“, radosno najavljuje Šemso.

banner

Ulaznice za koncert Brkova 30. avgusta u niškoj Banovini koštaju u promotivnom periodu 1.500 dinara (limitiran broj karata!), regularna pretprodajna cena će biti 1.800 dinara, a na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 2.000 dinara! Ulaznice su u pretprodaji u prodajnoj mreži Ticket Vision, a omogućena je i online kupovina karata putem LINKA.

Prodajna mesta Tickets.rs u Nišu: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (Obrenovićeva 3 i TC Delta Planet – Bulevar Nemanjića 11), Knjižare Hijeroglif (Vožda Karađorđa 84a, Trg Kralja Milana 23 i Trg Pavla Stojkovića 7), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a), Meridian Nish01 (TC Kalča, Obrenovićeva bb)  i OMV pumpa (Dimitrija Tucovića bb). 

Foto: Long Play (ustupljene promo fotografije)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

Izbor urednika

Najnovije vesti