Početna » Smuti boje neba: TikTok trend koji morate da probate

Smuti boje neba: TikTok trend koji morate da probate

od strane bukovac

Da li ste primetili viralni recept za smuti koji je zaludeo čitav svet na Tiktoku? Inspirisan poznatim lajfstajl influenserima, ovaj smuti ne samo da izgleda prelepo, već je i prepun zdravih sastojaka. Ono što ga zaista izdvaja je njegova lagana, vazdušasta tekstura, koja opravdava ime inspirisano oblacima. I najbolje od svega – veoma ga je jednostavno pripremiti kod kuće! Pridružite se trendu i saznajte kako da napravite ovaj osvežavajući napitak koji je osvojio srca, ali i nepca širom planete.

Potrebni sastojci:

  • Bademovo mleko
  • Kokosov krem
  • Avokado
  • Puter od badema
  • Banana
  • Plava spirulina
  • Komadići ananasa
  • Ekstrakt vanile
  • Kolagen, opciono

Priprema:

Krem od kokosa stavite u frižider preko noći. Isecite avokado, bananu i ananas i zamrznite kako biste osigurali da vaš smuti bude gust i kremast bez upotrebe leda.

banner

Umutite kokosov krem dok smesa ne postane penasta. Možete koristiti žicu za mućenje ili mutilicu za kafu. Dodajte malo krema na dno čaše, a deo sačuvajte za završni sloj smutija.

Dodajte veću količinu plave spiruline u unutrašnju stranu čaše i ostavite po stranu.

U BN1000E blender dodajte bademovo mleko i ostatak kokosovog krema, zajedno sa zamrznutim avokadom, bananom, ananasom, puterom od badema, kolagenom, ekstraktom vanile, plavom spirulinom i zaslađivačem po ukusu. Snažni motor blendera od 1.000 w proizvodi 23.000 obrtaja u minuti, što pruža dovoljno snage za optimalne rezultate. Njegov napredni sistem sečiva lako će da pomeša sve sastojke u svilenkasto glatku teksturu. Zahvaljujući oštrici sa šest tačaka koja se brzo okreće, ovaj uređaj stvara pritisak na tečnost, omogućavajući da se čestice efikasno razbijaju i ponovo mešaju. Ovo osigurava da svi sastojci budu ravnomerno pomešani, a hranljivi sastojci sačuvani.

Sve što treba da uradite zatim je da sipate smesu u čašu i uživate na miru u svom viralnom kokos smutiju i uverite se zašto je baš on izbor mnogih širom planete, bez potrebe da provodite mnogo vremena u kuhinji. Kada ste završili sa korišćenjem blendera, jednostavno stavite posudu i poklopac u mašinu za pranje sudova. Oštrice isprerite deterdžentom i vodom, i sve će biti gotovo za tren oka. Posetite Gorenje vebsajt ili najbliži Hisense / Gorenje Studio, nabavite svoj BN1000E blender i pridružite se globalnom trendu pravljenja ovog fantastičnog napitka. Uživajte u svakom gutljaju, znajući da je vaš BN1000E blender tu da vam olakša život i pruži najkvalitetnije rezultate svaki put.

Foto: Gorenje (ustupljene fotografije redakciji Media Press-a)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti