Početna » Humanitarni koncert u Nišu: Podržimo akciju ‘Za naše male heroje’ i pomozimo deci!

Humanitarni koncert u Nišu: Podržimo akciju ‘Za naše male heroje’ i pomozimo deci!

od strane bukovac

Humanitarni koncert održaće se u sredu, 18. septembra 2024. godine, na prostoru oko Čairskog mosta, od 16:00 časova do 21:00 čas. Ovaj koncert organizuje se kao podrška akciji “Za naše male heroje”, a biće priređen i svečani doček Marku Nikoliću, humanitarcu koji prolazi kroz Niš biciklom na polovini svoje impresivne humanitarne misije.

Marko je 1. septembra započeo svoje putovanje tokom kojeg planira da pređe ukupno 2500 kilometara – 200 km kajakom kroz Jadransko more, 1600 km biciklom kroz Crnu Goru i Srbiju, i 700 km trčeći. Ovaj izuzetni podvig ima za cilj da prikupi sredstva za kupovinu aparata za praćenje vitalnih funkcija dece koja se uvode u opštu anesteziju tokom snimanja magnetnom rezonancom.

Aparat koji planiramo da nabavimo je od izuzetnog značaja za bezbednost mališana koji prolaze kroz složene medicinske zahvate, jer omogućava precizno praćenje njihovih vitalnih funkcija tokom anestezije. Vaš dolazak na koncert i vaša podrška ovom plemenitom cilju mogu značajno doprineti poboljšanju uslova lečenja dece. – navode organizatori koncerta.

Program humanitarnog koncerta obuhvata nastupe lokalnih muzičkih izvođača, umetničke performanse i mnogobrojna iznenađenja. Tokom večeri, imaćete priliku da uživate u prijatnoj atmosferi, dobroj muzici i pozitivnom raspoloženju, dok zajedno radimo na prikupljanju sredstava za ovu važnu akciju.

banner

Svečani doček Marka Nikolića planiran je u okviru događaja, gde će on, zajedno sa grupom bajkera i oldtimera, proći kroz Niš kao simbol istrajnosti i zajedništva u ovoj plemenitoj akciji.

Pozivamo vas da nam se pridružite 18. septembra, podržite Marka i njegovu misiju, i pomognete da zajedno obezbedimo aparat koji može spasiti dečje živote.

Promo vizual: “Za naše male heroje” (ustupljen press materijal redakciji portala Media Press Srbija)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti