Početna » Veliki koncert Ace Pejovića u Zaječaru: Karte u prodaji!

Veliki koncert Ace Pejovića u Zaječaru: Karte u prodaji!

od strane bukovac

Poznati pevač Aco Pejović održaće spektakularni koncert u Sportskoj hali u Zaječaru u petak, 11. oktobra 2024. godine, sa početkom u 20:00 časova. Ovaj događaj će okupiti brojne obožavaoce muzičke scene, a već sada se može reći da će to biti jedan od najvažnijih koncerata godine u ovom delu Srbije.

Parter i Fan pit karte su već rasprodate, a interesovanje publike je ogromno. Organizatori najavljuju da su preostali samo VIP barski stolovi, koji će omogućiti posetiocima jedinstven doživljaj i blizak kontakt sa izvođačem.

Karte za koncert mogu se kupiti online putem platforme Tickets.rs, kao i na nekoliko fizičkih lokacija: OMV pumpama, kafićima Irish Pub i Fresh i restoranu Beba u Zaječaru. Takođe, ljubitelji muzike mogu pronaći karte i u kafiću Nova Romansa u Boru, kladionici Meridian i agenciji Sedmica plus u Negotinu.

Aca Pejović, poznat po svojim emotivnim baladama i energičnim nastupima, će sigurno obradovati sve prisutne svojim hitovima, a atmosfera u hali biće nezaboravna. Očekuje se dolazak mnogobrojnih fanova iz Zaječara i okolnih gradova, što dodatno potvrđuje popularnost ovog talentovanog izvođača.

banner

Ne propustite priliku da uživate u ovom muzičkom spektaklu i obezbedite svoje mesto na vreme!

VIDEO:

Promo video, foto i vizual: Menadžment Ace Pejovića (ustupljen press materijal redakciji portala Media Press Srbija)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti