Početna » SkyShowtime predstavlja novu Premijum paket pretplatu

SkyShowtime predstavlja novu Premijum paket pretplatu

od strane bukovac

Premijum paket nudi 4K UHD sadržaj bez reklama uz mogućnost više istovremenih strimovanja i preuzimanja.

Premijum paket biće u ponudi pored dva SkyShowtime trenutna paketa: Standardni i Standardni sa reklamama. SkyShowtime se neprestano trudi da korisnicima ponudi što veći izbor

Novi paket biće dostupan na svim SkyShowtime tržištima, što našu platformu čini prvom striming platformom koja nudi tri različita paketa – Standardni sa reklamama, Standardni i Premijum – za potrošače u 20+ zemalja

SkyShowtime — ekskluzivni dom Yellowstone univerzuma (sve sezone 1883, 1923 i Yellowstone) — ima još novih i ekskluzivnih serija. Uskoro stižu Landman, Lioness (S2), The Agency, The Day of the Jackal, i SkyShowtime oroginalne serije – Mamen Mayo, Schmeichel i Śleboda

banner

SkyShowtime platforma danas je najavila pokretanje svog novog Premijum paketa, koji će biti ponuđen pored postojećih paketa, Standardni sa reklamama i Standardni (ranije poznat pod nazivom Standardni Plus). SkyShowtime Premijum će od 29. oktobra biti dostupan na svih 20+ SkyShowtime tržišta, uključujući Albaniju, Andoru, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Hrvatsku, Češku, Dansku, Finsku, Mađarsku, teritoriju Kosova, Crnu Goru, Severnu Makedoniju, Norvešku, Holandiju, Poljsku, Portugal, Rumuniju, Srbiju, Slovačku, Sloveniju, Španiju i Švedsku.

Premijum paket je bez reklama i sadrži sve SkyShowtime holivudske blokbaster filmove, nove i ekskluzivne serije, kao i lokalne originalne programe po odličnoj ceni. Uz poboljšane usluge, Premijum paket je unapređena verzija trenutnih ponuda i svim članovima pruža vrhunsko iskustvo gledanja.

Cela porodica može uživati u svojim omiljenim sadržajima bez ometanja uz mogućnost strimovanja na do pet uređaja istovremeno. Premijum paket pruža pristup zabavi u svakom trenutku, na svakom mestu – članovi mogu izabrati do 100* naslova i uživati u njihovom sadržaju čak i kada su offline.

SkyShowtime Premijum publici nudi sadržaje visokog kvaliteta uz sve veći izbor popularnih SkyShowtime naslova koji su prvi put dostupni u 4K UHD.

SkyShowtime CEO Monti Sarhan je rekao: „Od početka, SkyShowtime platforma uvek je bila posvećena da potrošačima pruži veliki izbor i odličnu zabavu po odličnoj ceni. To obećanje smo ispunili prvo sa našim paketom Standardni sa reklamama, a sada sa uvođenjem našeg novog Premijum paketa koji korisnicima nudi odličnu SkyShowtime zabavu. Omiljene sadržaje gledaoci će moći da prate uz dodatne funkcije kao što je strimovanje na više uređaja istovremeno, više preuzimanja i sve veći izbor 4K UHD sadržaja. SkyShowtime je striming platforma koja je prva ponudila paket sa reklamama na ovim tržištima, a sa našim Premijum paketom nastavljamo da se razvijamo: mi smo prvi servis za striming koji nudi sva tri tipa paketa – Standardni sa reklamama, Standardni i Premijum – na ovim tržištima.”

SkyShowtime lista novih, ekskluzivnih i originalnih naslova, koji će moći da se strimuju u narednim mesecima obuhvata: A Quiet Place: Day One, Landman, Lioness (S2),  Mamen Mayo, Schmeichel, Śleboda, The Agency, The Darkness, The Day of the Jackal, The Fall Guy i Yellowstone (S5 deo B). Uz hiljade sati kvalitetne zabave za celu porodicu, pretplatnici SkyShowtime platforme imaju pristup novim i ekskluzivnim serijama, originalnim sadržajima, nagrađivanim filmovima, sadržaju za decu i porodicu i legendarnim i nezaobilaznim naslovima i boks setovima kompanija Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock – celokupno strimovanje je na jednom mestu.

SkyShowtime paketi Standardni sa reklamama, Standardni i Premijum biće dostupni direktno za potrošače preko SkyShowtime aplikacije na Apple iOS, tvOS, Android uređajima, Android TV, Google Chromecast, LG Connected televizorima, Samsung Smart televizorima, odabranim distributivnim partnerima na njihovim tržištima, kao i na svom sajtu www.skyshowtime.com.

Cena SkyShowtime Premijum paketa iznosi 9,99 €, cena za Standardni paket je 7,99 € a cena za paket Standardni sa reklamama je 4,99 €.

Autor naslovnog vizuala: SkyShowtime platforma (ustupljen promo materijal redakciji portala Media Press Srbija)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

Izbor urednika

Najnovije vesti