Početna » Marija Šerifović nastupa u Nišu u okviru regionalne turneje “Dolazi ljubav”, kojom proslavlja 20 godina karijere

Marija Šerifović nastupa u Nišu u okviru regionalne turneje “Dolazi ljubav”, kojom proslavlja 20 godina karijere

od strane bukovac

Marija Šerifović održaće solistički koncert u hali “Čair” u Nišu, u petak, 8. novembra, sa početkom u 20 časova. Ovaj događaj je deo njene regionalne turneje “Dolazi ljubav”, kojom proslavlja 20 godina svoje muzičke karijere.

Marija je umetnica koja je kroz svoje pesme dodirnula srca mnogih, a njene balade ostavile su neizbrisiv trag na domaćoj muzičkoj sceni. Ovaj koncert predstavlja jedinstvenu priliku za njene brojne fanove da se okupe i uživaju u njenom bogatom muzičkom opusu.

Sa svakim nastupom, Marija pruža emocionalno iskustvo koje se teško zaboravlja. Ovaj koncert predstavlja sjajnu priliku da svi ljubitelji kvalitetne muzike uživaju u jedinstvenom nastupu jedne od najuspešnijih pevačica na našoj sceni.

Ulaznice su dostupne na ticeks.rs, a očekuje se da će se rasprodate u kratkom vremenskom periodu, zbog velikog interesovanja publike, stoga, ne propustite šansu da budete deo ovog značajnog muzičkog spektakla.

banner

Foto: Promo

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

Izbor urednika

Najnovije vesti