Početna » 10. Sajam mentalnog zdravlja u ponedeljak u Dvorištu Univerziteta

10. Sajam mentalnog zdravlja u ponedeljak u Dvorištu Univerziteta

od strane bukovac

Sajam mentalnog zdravlja, koje Psihološko savetovalište za studente Studentskog kulturnog centra Niš organizuje po jubilarni 10. put, održaće se u ponedeljak u Dvorištu Univerziteta od 16 do 19 sati. Na sedam štandova volonteri Savetovališta predstviće posetiocima termin „Samoopažanje“ iz različitih uglova i kroz brojne interaktivne radionice.

Tema jubilarnog sajma je SAMOOPAŽANjE, a organizatori veruju da će ona biti i zanimljiva i korisna svima koji dođu, jer će im pomoći da bolje upoznaju principe opažanja i samoopažanja.

„Tema je svima nama poznata i bliska, jer je tema sa kojom se susrećemo svakog dana. Verujem da se svako od nas zapitao kako nas drugi ljudi vide, kako i zašto se baš na taj način predstavljamo u određenim situacijama, da li smo ostavili dobar utisak, kakvo je mišljenje neko stekao prilikom upoznavanja sa nama“, navode u Savetovalištu.

Preko 20 naših dragih volontera je pripremilo kreativne i interaktivne radionice vezane za ovu temu, sa ciljem da na drugačiji način saznamo kako mi opažamo i kako nas opažaju.

banner

Na sajmu će biti sedam štandova: Samoopažanje, Samoprezentovanje, Lažno predstavljanje, Stid i projekcija, Greške u opažanju, Istraži druge – upoznaj sebe.

Naši dragi gosti iz NURDOR-a imaće promociju edukacije novih volontera i svoje organizacije (Nacionalna organizacija roditelja dece obolele od raka).

Sajam će svojim prisustvom podržati i predstavnici Filozofskog fakulteta u Nišu, Filozofskog fakulteta u Bjeljini, Saveza studenata u Nišu i njihova predsednica Ivana Petković, predstavnici Studentkog kulturnog centra Niš kao i brojni gosti koji našim volonterima pružaju veliku podršku tokom svih ovih godina.

U slučaju lošeg vremena, Sajam se seli u Koncertno-izložbeni prostor Umetničkog fakulteta u Nišu (Knjaževačka 2a), a vreme ostaje nepromenjeno.

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti