Početna » Specijalna projekcija filma ‘Vučje bobice’ u okviru Kids fest-a u bioskopu Vilin grad

Specijalna projekcija filma ‘Vučje bobice’ u okviru Kids fest-a u bioskopu Vilin grad

od strane bukovac

Porodičnim igranim ostvarenjem reditelja Sretena Jovanovića započet je 18. po redu dečiji filmski festival koji će trajati do nedelje 23. okotobra, a tokom narednih 7 dana u bioskopima širom Srbije prikazivaće se bogat filmski program sa ukupno 15 naslova, među kojima su i premijerna i reprizna ostvarenja.

NIška publika imaće priliku da prisustvuje specijalnoj projekciji filma “Vučje bobice” u sredu, 19. oktobra u bioskopu Vilin grad, sa početkom u 17 sati.

Ispred projekcije deo filmske ekipe pokloniće se publici.

Ova porodična avantura u režiji Sretena Jovanovića, nastala je prema ideji producentkinje Jelene Miljuš, a po scenariju pisca Todea Nikoletića, autora preko 20 knjiga za decu.

banner

Anđa (6) i njen brat Aleksa (12) pokušavaju da pronađu svoj put do sreće. Oni se odlučuju za beg na selo, kada sve postaje jedna avantura, puna neizvesnosti i neočekivanih obrta.

Autori filma okupili su glumačku ekipu u sastavu Tijana Čurović koja se našla u ulozi majke Isidore, Rastko Janković u ulozi oca Kamenka, zatim istaknuta imena glumišta: Nada Blam, Vesna Stanojević, Rade Marijanović, Duško Radović i drugi.

Talentovani dečiji tim predvođen je Simonom Jegorovićem u ulozi sina Alekse i Ninom Sinadinović u ulozi ćerke Anđe.

Trejler filma:

Foto i video: Bioskop Vilin grad Niš

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti