Početna » Koncert rock sastava E-PLAY uskoro u Nišu!

Koncert rock sastava E-PLAY uskoro u Nišu!

od strane bukovac

Nakon dužeg vremena, beogradski rock sastav E-PLAY održaće samostalni koncert u Nišu u subotu, 19. novembra u klubu Carpe Diem, od 21 čas.

Pored dobro znanih starih hitova, ovom prilikom E-PLAY će uživo promovisati aktuelni album „Sloboda“, koji je po mišljenju mnogih relevantnih poznavalaca domaće rock scene, njihovo najzrelije i definitivno najbolje studijsko izdanje.

Kao lokalna podrška, publiku će zagrevati niški mladi i vrlo perspektivni sastav HAZEL, koji je za relativno kratko vreme svojim kvalitetom stekao reputaciju rock benda na koji ubuduće svakako treba ozbiljno računati.

Ulaznice u pretprodaji u klubu Carpe Diem (Svetozara Markovića 12) od petka, 28.oktobra po ceni od 1.200 rsd. Na dan koncerta cena karte iznosiće 1.500 dinara.

banner

Radujemo se sto dolazimo u Niš ponovo. Nismo se videli od Nisomnije i do sada nismo imali prilike da sviramo u Carpe Diemu i to nas raduje. Tako da Nišlije, vidimo se! – navodi Maja Cvetković za portal Media Press Srbija.

Foto: Nebojša Babić

Sastav E-play iza sebe ima pet studijskih albuma i veliki broj samostalnih i festivalskih nastupa, od Main stage-a na Exit festivalu, preko koncerta u Parizu za „Dan muzike”, pa do koncerta u Bolonji povodom „Dana Beograda”, itd.

Bend je učestvovao je na više značajnih kompilacija na ovdašnjoj rock sceni, kao što su kompilacija muzike iz filma „Munje”, kompilacija posvećena Milanu Mladenoviću, itd. Muzika ovog benda deo je soundtrack-a u filmovima: „Munje”, „Potraga za sreć(k)om” i „Zduhač znači avantura”.

Promo plakat: E-Play

E-play je bio izabran da predstavlja Srbiju na jednom od najvećih i najuticajnijih evropskih muzičkih festivala ESNS (Eurosonic Noorderslag). Pored toga, bend je nedavno objavio svoj prvi live spot u karijeri za pesmu „Srešćemo se neki drugi put”, izbacio je svoj album „Sloboda” na vinilu, objavio spot „Sloboda” u kojem se pojavljuje glumica Sloboda Mićalović. Tokom 2021. godine bend dobija nagradu za pesmu „Sloboda” za najbolju pesmu i spot godine. Godinu dana kasnije bend dobija nagradu emisije Bunt za pesmu i spot godine : “Hotel Jugoslavija” koju je bend uradio u saradnji sa Bajagom. Bend je ovog leta imao vrlo uspešnu turneju i nastupio na velikom broju festivala i samostalnih koncerata.

Foto: Lea Ivković

Bend HAZEL osnovan je krajem 2015. godine u Nišu. Učestvovali su na veoma zvučnim festivalima kao što su Exit, Nišville, Zaječarska Gitarijada, BUNT rock festival, Bass Player festival, na kojem su osvojili prvo mesto (najbolji mladi basista u Srbiji), a sledi i prvo mesto na Balkan Rock festu, treće mesto na Majskoj gitarijadi itd.

Krajem 2018. godine objavljeno je samostalno izdanje, album prvenac pod nazivom “Niz paukovu nit”, koju prati i istoimeni video spot. 2020 godine, numera “Kasno je” biva nominovana na MAC festivalu za najbolju alternativnu pop pesmu. 2022. godine dobijaju poziv da postanu deo jubilarne desete Femiksete  i  nastupaju u beogradskom Domu Omladine.

VIDEO:

Izvor: E-Play band

Foto: E-Play – Nebojša Babić / In frame media; Hazel – Lea Ivković

Promo plakat: E-Play

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti