Početna » Novogodišnji koncert Amire Medunjanin u Nišu

Novogodišnji koncert Amire Medunjanin u Nišu

od strane bukovac

Svetski priznata izvođačica sevdalinki i tradicionala sa naših prostora, Amira Medunjanin, od 26. do 30. decembra održaće pet koncerata u Srbiji, u organizaciji promoterske kuće Long Play. Ova vrsna umetnica će nastupiti u Kraljevačkom pozorištu (26.12), Gradskom kulturnom centru Užice (27.12), pozorištu “Joakim Vujić” u Kragujevcu (28.12), Kulturnom centru Jagodina (29.12) i u Narodnom pozorištu u Nišu (30.12), sve sa početkom u 20 časova.

Još uvek je u sećanju trostruki spektakl koji je cenjena interpretatorka jedinstvenog šarma priuštila ljubiteljima pre godinu dana u beogradskoj MTS dvorani. Duh zajedništva će se, bez sumnje, osetiti ponovo i na predstojećim koncertima, od Kraljeva, do Niša, jer, kako Amira kaže:

Ljudi koji dođu na moje nastupe, bez obzira na godište, jednako cene i poštuju tradicionalnu muziku. To mi je najbitnije. Kada delite muziku s istomišljenicima, to vas dodatno inspiriše da date i više nego što mislite da možete”.

Foto: Miloš Vojnović

Ulaznice za koncert Amire Medunjanin u Nišu za petak, 30.decembar mogu se kupiti po ceni od 1.700 rsd za Parter i 1.400 rsd za Balkon na svim prodajnim mestima u mreži Tickets.rs

banner

Ulaznice se mogu kupiti i online putem LINKA.

Prodajna mesta Tickets.rs u Nišu: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (TC Stop Shop – Bul. Medijana 21g i Obrenovićeva 3), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a) i OMV pumpe (Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12. februara bb, Bulevar Vizantije bb).

VIDEO:

Izvor videa: Aquariusrecordshr

Naslovna fotografija: Long Play (promo) 

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti