Početna » Porodični vikend 28. i 29. januara u bioskopima Cine Grand-Delta Planet Niš i Vilin Grad

Porodični vikend 28. i 29. januara u bioskopima Cine Grand-Delta Planet Niš i Vilin Grad

od strane bukovac

Još jedan, tradicionalni „Porodični vikend“ biće održan u bioskopima Cine Grand Delta Planet i Vilin Grad, 28. i 29. januara, a na repertoaru će se naći nove porodične animacije: „Kikoriki: Već viđeno“ i „Faraon, divljak i princeza“. Članove „Porodičnog kluba“ očekuju besplatne kokice, Benlian slatki poklon i Mali zabavnik.

„Kikoriki: Već viđeno“

Neodoljiva Kikoriki družina vraća nam se u novoj, nezaboravnoj porodičnoj avanturi “Kikoriki: Već viđeno”. Kraš odlučuje da svom najboljem prijatelju Bariju priredi nezaboravnu rođendansku zabavu. On angažuje agenciju “Već viđeno”, koja svojim klijentima organizuje uzbudljive avanture na putovanjima kroz vreme. Tokom ove neverovatne pustolovine, Krašovo nepoštovanje pravila izazvaće kataklizmičnu nesreću, usled koje će njegovi prijatelji biti raštrkani u različitim vekovima. Da bi spasao drugare i bezbedno ih vratio kući, Kraš mora brzinom munje da putuje kroz prošlost i budućnost. Vremena je malo, pa će pomoć morati da potraži od svog alter ega iz drugog vremena.

Trejler filma

banner

„Faraon, divljak i princeza“

Tri priče, tri doba, tri univerzuma. Šta epopeja o Starom Egiptu, srednjevekovna legenda sa francuskih planina i fantazija sa turskog dvora mogu imati zajedničko? Ovaj neobičan spoj različitosti čini jedinstvenu priču o svemoćnim bogovima, prinčevima i princezama, ljubavi, hrabrosti i snovima. Dopustite da vas ova raznobojna i magična avantura povede u nezaboravno putovanje kroz vreme i daleke svetove.

Trejler filma:

Ne propustite ovu uzbudljivu porodičnu avanturu!

Fotografije, baneri i trejleri filmova: Bioskopi Cine Grand – Delta Planet NišVilin Grad

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti