Početna » Poljubi me u Cineplexxu: Osvoji put u Pariz ili Rim

Poljubi me u Cineplexxu: Osvoji put u Pariz ili Rim

od strane bukovac

Februar je mesec ljubavi, a osim romantičnih priča na velikom platnu, Cineplexx Niš bioskop donosi i romantične poklone za najkreativnije.

Posetite nas u periodu od 6. do 28. februara, pogledajte neki od aktuelnih naslova, pronađite veliki Cineplexx leksikon u holu Cineplexx Niš bioskopa na kojem se nalaze papiri sa pitanjima koja smo pripremili, popunite ih i ubacite u naš romantični leksikon. Potrudite se da odgovori budu zanimljivi, romantični, inspirativni, a mi ćemo najkreativnije nagraditi.

U saradnji sa Air Serbia, imaćete priliku da osvojite po dve avionske karte za grad ljubavi – Pariz ili grad večnosti – Rim.

Bear Box je obezbedio ogromnog plišanog medveda visokog 1.7 metara, a pored ovih nagrada, najkreativniji će moći da osvoje i Cineplexx brendirane poklone u duhu ljubavi.

banner

Čekamo vas u Cineplexx Niš bioskopu da zajedno uživamo u ljubavnim pričama na velikom platnu kao što su „Titanik: 25 godina“, „Čarobni Majk: Poslednji ples“, „Šta ljubav ima s tim?“ i drugim, jer Cineplexx leksikon čeka vaše kreativne odgovore!

Više informacija na www.cineplexx.rs

Promo baner: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti