Početna » Humani gest predsednika opština Lučani i Arilje

Humani gest predsednika opština Lučani i Arilje

od strane bukovac

Predsednici opština Lučani i Arilje, gospodin Milivoje Dolović i gospodin Predrag Maslar, u pratnji gospodina Milije Milenkovića, 16. februara 2023. godine, posetili su Eparhiju nišku.

Gospodin Milija Milenković je preneo pozdrave Njegovom Preosveštenstvu Episkopu niškom g. Arseniju od državnog sekretara Krsta Janjuševića i Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, i želju za zajedničku saradnju na dobrobit socijalno ugroženih porodica u opštini Medveđa.

Cilj posete dvojice predsednika opština iz Zapadne Srbije jeste potpisivanje ugovora o ličnoj donaciji, koji se odnosi na započeti projekat Verskog dobrotvornog starateljstva Eparhije niške „Dobri Samarjanin“ izgradnje naselja za socijalno ugrožene porodice u opštini Medveđa.

Ispred VDS-a ugovor je potpisao Preosvećeni Vladika Arsenije, koji se biranim rečima zahvalio dobrotvorima na ovom humanom gestu, pritom im uručivši blagodarnice.

banner

Potpisivanju ovog ugovora prisustvovao je i koordinator VDS-a Eparhije niške protonamesnik Siniša Nikitović.

Ovaj humani gest dvojice predsednika je potvrda da socijalno ugroženo stanovništvo sa juga Srbije nije samo briga Eparhije niške i lokalne vlasti, već i čitave naše zemlje.

Foto: Redakcija radija Pravoslavne Eparhije niške “Glas”

Autor: Redakcija radija Pravoslavne Eparhije niške “Glas”

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti