Početna » Coca-Cola HBC 24/7 Experience Centre sertifikovan za obuku barista: Sertifikati za bariste priznati u celom svetu

Coca-Cola HBC 24/7 Experience Centre sertifikovan za obuku barista: Sertifikati za bariste priznati u celom svetu

od strane bukovac

Jedna od najprestižnijih svetskih asocijacija u industriji kafe, Specialty Coffee Association, sertifikovala je prostor 24/7 Experience Centre kompanije Coca-Cola HBC Srbija. Uz dodeljeni sertifikat, 24/7 Experience Centre postao je jedini prostor u Srbiji koji je na ovaj način sertifikovan za trening barista, koji baš ovde mogu pronaći čak četiri modula sertifikovanih treninga.

Pored ovog prestižnog sertifikata, Coca-Cola HBC 24/7 Experience Centre jedinstven je na tržištu i po tome što, zahvaljujući sertifikovanim trenerima, jedini može da izdaje serftikate za bariste koji su priznati širom sveta.

,,Izuzetno smo počastvovani što je naš Experience Centre prvi i jedini u Srbiji nosilac jednog od najcenjenijih sertifikata u industriji kafe. Posebno smo ponosni na ovaj uspeh imajući u vidu da smo 24/7 Experience Centre otvorili pre svega godinu i da su naš kvalitet, stručnost i rezultati vrednovani od strane jednog od najrelevantnijih udruženja za kafu na svetskom nivou. U jednom širem kontekstu, ova sertifikacija znači i dalju profesionalizaciju ove oblasti,  dok za ljubitelje kafe znači da će dobijati najviši kvalitet pripremljene kafe, koju će za njih pripremati sertifikovani i obučeni barista majstori”, rekao je Ivan Jeftić, menadžer za kafu u kompaniji  Coca-Cola HBC Srbija.

24/7 Experience Centre kompanije Coca-Cola HBC Srbija otvoren je prošle godine kao jedinstvena zona za sticanje sofisticiranih znanja i veština ljudi iz HoReCa sektora i prostor koji nudi priliku za razmenu i realizaciju inovativnih ideja. Experience Centre je i prostor gde kompanija organizuje događaje i susrete sa partnerima, koji upravo ovde mogu uživati u raznovrsnom proizvodnom portfoliju, vrhunskim koktelima, šejkovima i specijalitetima od kafe. Nalazi u Belgrade Office Parku, na adresi Đorđa Stanojevića 14, u Beogradu.

banner

Specialty Coffee Association je jedina svetska organizacija čiji su sertifikati akreditovani i koja neguje najviše standarde u industriji kafe. Njihov sertifikat dodeljuje se specijalizovanim prostorima za trening barista širom sveta, koji ispunjavaju visoke tehničke kriterijume i pružaju posebno obrazovno okruženje za edukaciju u ovoj oblasti.

Foto: Coca-Cola HBC Srbija

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti