Početna » Serija predavanja Nevilla Nevelinga u Nišu

Serija predavanja Nevilla Nevelinga u Nišu

od strane bukovac

Predavač Nevil Neveling boraviće u Nišu od srede, 17. maja do petka, 26. maja i održati seriju predavanja iz Svetoga Pisma sa glavnim naslovom: Otkrivanje Nade.

Neke od tema koje slušaoci mogu čuti su:

  • Sveto Pismo – pouzdan izvor informacija (za razilku od mnošta netačnih informacija koje kruže po raznim društvenim mrežama);
  • Znaci poslednjeg vremena;
  • Apsolutna kontrola

Mesto održavanja će biti svečana dvorana Hrišćanske adventističke crkve Niš u Ulici 7. jula 21, sa početkom u 19 časova. Ulaz će biti slobodan. Ne propustite ovu priliku.

O predavaču:

banner

Neville Neveling poslednjih 33 godine živi u Namibiji. Oženjen je Reinetom i imaju dva sina Ivana i Sajmona. Mlađi sin Sajmon je oženjen britankom po imenu Dženi i imaju 4 ćerke.

Nevil je 12 godina bio uključen u IT baveći se razvojem povezivanja baza podataka.

Godine 1983. nastavio je studije teologije na Univerzitetu Endruz preko Helderberg koledža u Somerset Vestu, Južna Afrika. Za to vreme više puta je objavljivan u „Ostraki“ – publikaciji Teološkog fakulteta koju je izdao dr Isak van Zil. Za to vreme je takođe bio pastor crkve Strend, i osnovao crkvu u Stelenbošu, Južna Afrika, zajedno sa dr Isakom van Zilom.

1987. prihvatio je ponudu da radi za religijsko odeljenje Jugozapadne Afričke radiodifuzne korporacije u Vindhuku,  u Namibiji. Ovo odeljenje je kasnije postalo Namibijska radiodifuzna kompanija.

Godine 1998. je bio poslat na Endrus Univerzitet od strane tadašnjeg Namibijskog polja da pohađa kurs obuke o osnivanju novih crkava.

Aktivno je radio na promociji Blažene Nade u ovoj ogromnoj zemlji. Takođe je bio uključen u crkvene aktivnosti, a posebno u evangeliziranju, jer mu je to jedna od omiljenih aktivnosti.

Od 2017. godine je uključen u TMI (potptuna uključenost vernika) i razvio je komunikacioni program kako bi došao do ljudi na njihovim mobilnim telefonima. Zbog ovog razvoja, on sada radi za AWR360/TMI kao globalni instruktor za evangelizam.

Kao dodatak ovome, Nevil je objavio nekoliko knjiga: „Nauči me da se molim“, „Matej 24“, „Preispitivanje blažene nade“, „Život u izobilju“, „12 karakternih osobina“ i „Završni događaji“.

Foto: Hrišćanska adventistička crkva Niš

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti